Wed04262017Gradske servisne informacije

banjalukalive

Izvještaj za 26. april

Elektrokrajina - snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 08:00 do 16:00 časova - dijelovi naselja: Melina, Subotica, Pervan i Goleši;
  • od 09:00 do 11:00 časova - dijelovi ulica: Veselina Masleše, Kralja Alfonsa 13 i Jevrejske, te dio naselja Dragočaj;  
  • od 09:00 do 15:00 časova - dijelovi naselja: Suturlija, Bukvalek, Donja Kola i Galići;
  • od 12:00 do 14:00 časova - dijelovi ulica: Put srpskih branilaca i 16. krajiške brigade NO;
  • od 09:00 do 14:00 časova - dijelovi naselja: Knjaza Miloša, Branka Perduva, Uroša Drenovića i Bitoljske i dijelovi naselja Kola-Javorci i Javorani;

Vodovod - snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Od 26. do 28. aprila 2017. godine, biće izvođeni radovi na cjevovodu u Ulici Sime Pandurevića što će u vremenu od 9.00 do 18.00 časova, dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama: Kosovskoj, Božidara Adžije, Mile Bekuta i Sime Pandurevića.

Prognoza vremena RHMZ – toplo i vjetrovito vrijeme. Prije podne sunčano uz umjeren jugo, a popodne promjenljivo oblačno uz sve jači vjetar. Jutarnja temperatura oko 10°C, a najviša dnevna oko 24°C.MATIČNE KNJIGE:

Rođeni: Dorotea Malić, kći Bojana i Zorice; Ivan Josipović, sin Darjana i Svjetlane; Lazar Baroš, sin Nikole i Danijele; Milica Bojić, kći Bojana i Jelene; Nikolina Đukić, kći Radovana i Snježane; Dunja Petrović, kći Božidara i Mirjane; Sonja Tramošljika, kći Save i Nataše; Sofija Mrđa, kći Jovana i Nikoline; Aldin Hibić, sin Naima i Aldine; Manja Marinković, kći Dejana i Aleksandre; Angelina Jandrić, kći Zorana i Milje; Lana Đekić, kći Zlatka i Dragane; Ema Hasić, kći Muamera i Ines.