BanjalukaLive

Wed07302014

Back VODIČ Servisne informacije


Gradske servisne informacije

servisne

30. jul

 

Elektrokrajina – zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

- od 08.00 do 16.00 časova - dio naselja Ljubačevo;

OBAVJEŠTENJE: zbog kvara na dalekovodu, juče od 19.30 časova bez napajanja električnom energijom je dio naselja Bukvalek. Ekipe "Elektrokrajine" će u toku dana raditi na otklanjanju kvara.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

OBAVJEŠTENJE: zbog kvara na vodovodnoj cijevi u Bulevaru Stepe Stepanovića 101A (iza Studentskog doma), juče od 14.10 časova prekinuto je vodosnabdijevanje u ovom bulevaru. Dežurne ekipe preduzeća "Vodovod" tokom dana radiće na otklanjanju kvara.

Prognoza vremena – pretežno oblačno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Kiša slabija i povremena prije podne, a u drugom dijelu dana učestalija. Vjetar slab, južni i jugoistočni, pri pljuskovima umjeren do pojačan. Najniža temperatura vazduha oko 18°C, a najviša dnevna do 28°C.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima je dvoje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 105 pacijenata i obavljeno 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je devet beba: četiri djevojčice i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica – imala je jednu intervenciju.

Izvještaj iz Matične službe

Rođeni: Luka Đukić, sin Darija i Jelene; Zoran Đukić, sin Gojka i Jelene; Maksim Marčeta, sin Darka i Sanje; Sara i Slobodan Ilić, kći i sin Predraga i Biljane; Marija Bukara, kći Alena i Sonje; Damjan Šarić, sin Vladimira i Bojane; Tamara Javorac, kći Dragana i Marine; Andrej i Adrijan Topalović, sinovi Bojana i Minele; Katarina Andrijević, kći Zdravka i Tatjane; Maher Bitar Maher, sin Bakri i Haja; Sergej Dujaković, sin Saše i Ivane; Matija Čorokalo, sin Vladimira i Ljiljane.