BanjalukaLive

Thu02232017Gradske servisne informacije

 
banjalukalive

21. februar

Elektrokrajina- snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 08:00 do 16:00 časova - dijelovi naselja: Borkovići-Đurići i Pervan-Kosići;
  • od 09:00 do 15:00 časova - dio Ulice Mladena Stojanovića;
  • od 10:00 do 12:00 časova - dio naselja Bronzani majdan;          
  • od 12:00 do 14:00 časova - dijelovi naselja Gornji Maksimovići, Kozica i Tramošnja;
  • od 09:00 do 14:00 časova - dio Ulice Dušana Jokića i dio naselja Pavlovac.

SRIJEDA  22.02.2017.godine:

  • od 00:00 do 04:00 časa - dio Ulice Maksima Gorkog;                                    
  • od 00:00 do 06:00 časova - dio naselja Kočićev Vijenac;           
  • od 03:00 do 06:00 časova - dijelovi naselja: Centar, Rosulje, Nova varoš, Paprikovac, Petrićevac, Lauš, Obilićevo i Motike.

Vodovod - snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog radova na cjevovodu u Ulici Đorđa Jovetića, u vremenu od 10.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto u vodosnabdijevanje potrošača u navedenoj ulici.

Prognoza vremena RHMZ – ujutro prohladno uz slab mraz i pretežno vedro. Tokom dana znatno toplije, prvo sunčano vrijeme, a zatim umjereno do pretežno oblačno. Vjetar slab, zapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko  -1°C, a najviša dnevna do 15°C.  

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 20/21. FEBRUAR 2017. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 100 pacijenata i obavljeno 25 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je sedam beba - pet djevojčice i dva dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

MATIČNE KNJIGE:

RođeniEma Stupar, kći Gorana i Sanje; Anastasija Stanković, kći Dragana i Dragane; Ivona Dojčinović, kći Zorana i Milijane; Damjan Dekić, sin Marinka i Nataše; Mihajlo Savić, sin Radenka i Svjetlane; Jovana Zeljković, kći Slavoljuba i Slađane; Nemanja Mićić, sin Radomira i Jovane; Vesna i Nebojša Bjelčević, kći i sin Nebojše i Bogdanke; Tibor Matić, sin Aleksandra i Tanje; Aleksej Milaković, sin Dragana i Snežane; Nikola Oluić, sin Gorana i Tanje; Sara Krpelj, kći Davora i Milijane; Ajla Mušić, kći Mersada i Fatime; Paola Bogovac, kći Bojana i Andree; Nikola Jeftić, sin Predraga i Zlate; Katarina Bulatović, kći Petra i Slađane; Nika Bučinski, kći Mihajla i Vesne; Veljko Vujić, sin Mladena i Danijele; Aleksa Kos, sin Draženka i Darije; Jelena Drljača, kći Nenada i Violete; Veselko Kecman, sin Gorana i Stojanke; Nika Sarić, kći Marija i Sanje; Natalija Popović, kći Slobodana i Sanje; Emilija Đurić, kći Brane i Anđele; Anid Beharić, sin Emira i Admire.