BanjalukaLive

Wed04232014

Back VODIČ Servisne informacije

Gradske servisne informacije

servisne

22. april

 

Elektrokrajina – zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

- od 8.30 do 10.30 časova - dio naselja Mučalovići – Jošikova voda;

- od 11.00 do 13.30 časova - dio naselja Jošikova voda.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena – ujutro i prije podne prolazna oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vrijeme. Vjetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 10°C, a najviša dnevna oko 25°C.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka - evidentirano je osam krivičnih djela. Javni red i mir je narušen pet puta. Dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći - pregledano je 106 pacijenata i obavljeno 26 kućnih posjeta.

Ginekološko - akušerska klinika - rođeno je sedam beba: tri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica - nije imala intervencija.

Izvještaj iz Matične službe

Rođeni: Dunja Peulić, kći Darija i Aleksandre; Bojan Trivundža, sin Steve i Ružice; Nađa Rodić, kći Milana i Dragane; Lana Nešković, kći Lazara i Snežane; Snježana Karakaš, kći Zorana i Ankice; Damjan Vlajić, sin Gorana i Dušice; Lara Ninković, kći Aleksandra i Snježane; Tibor Srdić, sin Vladimira i Mirele; Andrija Malešević, sin Predraga i Nine; Dunja Bilić, kći Dušana i Sanje; Lukijan Stojanović, sin Gorana i Zorice; Mihaela Lukić, kći Slađana i Zorice.

Vjenčani: Danijel Došlov, galanterista i Božana Božić, pravni tehničar; Vedran Francuz, dipl. sociolog i Vedrana Blagojević, dipl. ekonomista; Borijan Gajić, vodoinstalater i Neda Bojanić, PTT tehničar; Slobodan Malešević, elektroinstalater i Vesna Savić, ekonomski tehničar; Miodrag Branković, mehaničar mašina i postrojenja i Aleksandra Stančić, elektrotehničar.BanjalukaLive na Facebooku