BanjalukaLive

Sun02072016Gradske servisne informacije

 
banjalukalive

5. februar


Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Zbog radova na mreži, planirana su sljedeća isključenja:

  • od 08,30 do 11,30 časova - dio naselja Ramići;
  • od 11,30 do 14,30 časova - dijelovi naselja: Novakovići, Vujinovići, Zalužani i Priječani;
  • od 09,00 do 14,00 časova - dijelovi ulica: Kneževska, Bože Varićaka, Srđe Zlopogleđe i Branka Koščice.

Vodovod - snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet vode zadovoljava odredbe pravilnika o ispravnosti vode za piće. Dežurne ekipe će danas raditi na redovnom pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži u naselju Kuljani, gdje će doći do poremećaja u vodosnabdijevanju za vrijeme izvođenja radova.

Prognoza vremena - jutro i prije podne hladno i pretežno oblačno, tokom dana suvo uz sunčane periode. Vjetar slab, sjevernih smerova. Jutarnja temperatura vazduha oko -2°C, a najviša dnevna oko 7°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 4/5.2. 2016. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana  su četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput.  Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. Jedno lice je zadobilo lakše povrede.

Služba hitne pomoći – pregledano je 88 pacijenata i obavljeno 15 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je osam beba - pet djevojčica i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica – dvije intervencije.

 MATIČNA SLUŽBA:

Rođeni: Milica Sibinčić, kći Siniše i Danijele; Damjan Vuković, sin Stanislava i Dajane; Jovan Nikoletić, sin Ljubomira i Ivane; Andrija Glumac, sin Save i Vesne; Elena Tadić, kći Slavenka i Milijane; Sara Jukić, kći Željka i Slavice; Aleksa Medaković, sin Milka i Nataše; Vuk Vuković, sin Miroslava i Radoslavke; Stefan Davidović, sin Radovana i Vesne.