BanjalukaLive

Tue03032015

Back VODIČ Servisne informacije


Gradske servisne informacije

 
servisne

3. mart


Elektrokrajina – zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 8.00 do 16.00 časova - dijelovi naselja: Saračica, Piskavica i Jaruga;
  • od 8.30 do 15.00 časova - dijelovi naselja: Šumari, Granule i Šešići;
  • od 9.00 do 14.00 časova - dijelovi naselja: Karanovac, Jaruge, Krčmarice i Donja Kola, te dijelovi ulica Đure Damjanovića i Karađorđeve.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

OBAVJEŠTENjE IZ PREDUZEĆA VODOVOD: U utorak i srijedu, 3. i 4. marta, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u ulicama Skendera Kulenovića i Radoja Domanovića, te na prostoru raskrsnice ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Marije Bursać.
Razlog za privremeni prekid jesu radovi na cjevovodima u Ulici kralja Petra I Karađorđevića.

Prognoza vremena – ujutro oblačno i suvo, a tokom dana razvedravanje uz više sunčanih perioda. Vjetar slab istočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 3°C, a najviša dnevna do 10°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 2/3. MART 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 97 pacijenata i obavljeno 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je 11 beba - četiri djevojčice i sedam dječaka.

Vatrogasna jedinica – pet intervencija.MATIČNA SLUŽBA

Rođeni: Milan Blanuša, sin Vladimira i Boje; Veljko Mišić, sin Branka i Dijane; Marko Lukić, sin Ognjena i Jelene; Vasilije i Stefan Ninković, sinovi Miroslava i Draginje; Sara Traljić, kći Gorana i Slađane; Andrija Dopuđa, sin Nikole i Brankice; Anja Popović, kći Borjana i Sanje; Muhamed Murica, sin Senada i Rusmire; Luka Pekez, sin Siniše i Zdravke; Lea Kuruzović, kći Ognjena i Duškoline; Stefan Novaković, sin Marinka i Ranke; Elena Kaurin, kći Miodraga i Dragane; Jana Stanković, kći Dalibora i Kove; Milica Gajić, kći Vladimira i Draženke; Vuk Drljača, sin Slavena i Svjetlane.