BanjalukaLive

Thu11262015Gradske servisne informacije

 
banjalukalive

25. novembar


Elektrokrajina –Na ovim stranama možete pročitati najvažnije servisne informacije i izvještaje dežurnih službi za grad Banju Luku. Ove informacije prikuplja Republički centar za osmatranje, obavještavanje i uzbunjivanje.

SERVISNE INFORMACIJE ZA 25. NOVEMBAR 2015. GODINE

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom je uredno.Za danas nisu planirani radovi na mreži.

Vodosnabdijevanje - kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena - prije podne oblačno uz sumaglicu i moguću maglu oko rijeka, koja će se prije podne izdizati u nisku oblačnost. I tokom dana ostaje pretežno oblačno, a prema večeri potpuno oblačno i postojaće uslovi za propadavanje snijega ili susnježicu. Vjetar slab, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura oko -1°C, a najviša dnevna oko 2°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 24/25. 11. 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirano je šest krivičnih djela. Javni red i mir je narušen četiri puta. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. Troje lica je lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledana su 53 pacijenta i obavljeno 15 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je osam beba - pet djevojčica i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

MATIČNA SLUŽBA

 Rođeni: Lazar Borenović, sin Zdravka i Biljane; Lazar Verić, sin Željka i Nikoline; Đorđe Gajanin, sin Jugoslava i Dijane; Milica Čupić, kći Nebojše i Milijane; Kosta Ćurković, sin Nebojše i Jovane; Matej Podraščanin, sin Darka i Dijane; Ivona Kostur, kći Siniše i Sanje; Lena i Anika Vojnović, kćeri Danka i Jovane; Ana Rađen, kći Dragana i Sanele; Anastasija Matić, kći Stefana i Maje; Lazar Ostojić, sin Nenada i Jelene; Luka Jakovljević, sin Duška i Maje; Filip Ivanković, sin Dragana i Jelene; Milica Šakotić, kći Bojana i Slađane; Aleksa Kremenović, sin Miće i Nataše; Aljoša Despotović Selić, sin Srebrenka i Milane.