BanjalukaLive

Fri01302015

Back VODIČ Servisne informacije


Gradske servisne informacije

 
servisne

23. januar


Elektrokrajina – zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja električne energije: 

  • u vremenu od 8.00 do 16.00 časova - dijleovi naselja Udovičići i Plavšići;
  • od 9.00 do 14.00 časova - dijelovi ulica Sime Miljuša i Prijedorske;
  • od 10.00 do 11.00 časova - dio naselja Kumsale.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena – ujutro oblačno i tmurno uz slabiju kišu. Tokom dana kiša će biti jača i obilnija. U noći, uz zahlađenje, kiša prelazi u snijeg i očekuje se formiranje snježnog pokrivača do jutra. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura oko 4 stepena, a najviša dnevna oko 7 stepeni, dok se tokom noći očekuje zahlađenje.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 22/23. JANUAR 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirano je sedam krivičnih djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgode, u kojima je četvoro lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 96 pacijenata i obavljeno 12 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je sedam beba - tri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica – dvije intervencije.MATIČNA SLUŽBA

Rođeni: Miloš Lemaić, sin Miroslava i Jelene; Kristina Gavranović, kći Darka i Bojane; Jovana Grujić, kći Slaviše i Dragane; Jovan Đukić, sin Radijana i Dragane; Leonora Šešić, kći Đorđa i Kristine; Nikša Čajić, sin Dejana i Inje; Valentina Lovrić, kći Darija i Mirjane; Afan Skopljak, sin Asmira i Emine; Marko Jović, sin Siniše i Bojane; Aleksa Kovačević, sin Draženka i Svjetlane; Leonora Zec, kći Ostoje i Desanke; Nikolija Kaurin, kći Mirka i Suzane; Hana Tomić, kći Nikole i Gordane; Nemanja Čegar, sin Petra i Miladinke; Nastja Akšamović, kći Igora i Sonje; Una Špirić, kći Aleksandra i Stojne; Mirja Marković, kći Željka i Olivere; Jovana Babić, kći Siniše i Borke; Nastja Lunić, kći Mladena i Oksane; Helena Galić, kći Željka i Branke; Lea Pastuović, kći Davora i Maje.