BanjalukaLive

Wed12132017Gradske servisne informacije

banjalukalive

Izvještaj za 11. decembar

Elektrokrajina- snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća  isključenja:

  • od 08:00 do 16:00 časova dio naselja Karanovac.
  • od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica: Petra Pecije i Stevana Musića, te dio naselja Bistrica. 
  • zbog kvara na trafo stanici, bez električne energije su ostali dijelovi naselja: Česma, Ljubačevo,  Karanovac, Bastasi, Javorani, Rekavice, Krupa na Vrbasu i Bočac (kvarovi bi trebalo da budu otklonjeni tokom dana).

Vodovod - snabdijevanje grada vodom je uredno. Danas će biti rađeno na cjevovodima nasljedećim lokacijama: Podgrmečka ulica broj 41, Cetinjska 16 i Put za  Gradinu. Zbog ovih radova mogući su prekidi vodosnabdijevanja od 8.00 do 15.00 časova.

Prognoza vremena RHMZ - znatno toplije, vjetrovito i pretežno oblačno vrijeme. Biće i povremenih sunčanih perioda, a vrlo slaba kiša će se javljati samo povremeno. Duvaće jak jugo, povremeno uz olujne udare. Zbog naglog porasta temperature i jakog južnog vjetra, snježni pokrivač će se brzo topiti. Jutarnja temperatura oko 6°C, a najviša dnevna oko 15°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 10/11.12. 2017. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirano je jedno krivično djelo. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledana su 84 pacijenta i obavljene 22 kućne posjete.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je sedam beba - tri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica – šest intervencija.


MATIČNA SLUŽBA


Rođeni:Matija Popović, sin Mirka i Milice; Jovan Dedić, sin Milivoja i Danijele; Veronika Zarić, kći Ognjena i Nikoline; Vukašin Stojanović, sin Mladenka i Jovanke; Elena Jarić, kći Stevana i Ivane; David Đuđić, sin Aleksandra i Stojanke; Andrej Omičević, sin Rajana i Anđe; Danica Umićević, kći Nemanje i Ane; Maja Živković, kći Neđeljka i Šejle; Teodora Novaković, kći Mile i Jagode.

Vjenčani: Trivun Lugonja, pekar i Mirjana Kaurčić, trgovac.