BanjalukaLive

Thu05072015

Back VODIČ Servisne informacije


Gradske servisne informacije

 
servisne

6. maj

Elektrokrajina – Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Nema planiranih radova na elektro-energetskim objektima.

Vodosnabdijevanje - snabdijevanje grada vodom  je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena –  Vrlo toplo i sunčano vrijeme u prvom dijelu dana. Kasnije popodne postepeno naoblačenje koje uveče donosi kišu i pljuskove sa grmljavinom. Kiša će u noći jačati kada će biti i lokalno obilnijih padavina uz moguću pojavu grada. Vjetar slab, uveče umjeren, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura oko 16°C, a maksimalna dnevna oko 33°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 5/6. MAJ 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentira su dva krivična djela, i to po jedno razbojništvo i nanaošenje fizičkih povreda. Javni red i mir je narušen je dva puta, sa dva prekršaja. Dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica teže povrijeđena.

Služba hitne pomoći – pregledano je 106 pacijenta i obavljeno 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika - rođeno je 12 beba -  sedam djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica – dvije intervencije.


MATIČNA SLUŽBA

Rođeni: Ana Đukić, kći Radenka i Danee; Anastasija Kresojević, kći Dalibora i Branke; Pavle Zeljković, sin Slaviše i Marine; Aleksa Radulović, sin Slaviše i Ruže; Sofija Trninić, kći Ljubomira i Slađane; Sofija Dobraš, kći Darka i Nade; Aleksa Aleksić, sin Bojana i Dajane; Pavle Rodić, sin Milana i Ružice; Stefan Bokan, sin Vladimira i Danke; Srđan Nazalević, sin Ivice i Nevene; Mara Milekić, kći Tihomira i Daliborke; Tijana Todorović, kći Željka i Aleksandre; Teodora Milešević, kći Milana i Vesne; Mila Đekić, kći Siniše i Branke.