BanjalukaLive

Sat04192014

Back VODIČ Servisne informacije

Gradske servisne informacije

servisne

17. april

 

Elektrokrajina – zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

- od 8.30 do 10.30 časova - dio naselja Mučalovići;

- od 8.30 do 13.00 časova - dijelovi ulica: Ivana Gorana Kovačića, Lovćenska i Subotička;

- od 10.00 do 11.00 časova dio Bilećka ulice i dio naselja Srpski milanovac;

- od 10.00 do 12.00 časova - dijelovi naselja: Česma, Kumsale, Mađir, Medeno polje i Krčmarice;

- od 11.00 do 13.30 časova - dio naselja Kremenovići - Radići.

Vodosnabdijevanje – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena – oblačno i hladno za ovo doba godine, sa kišom. Kiša će biti intenzivnija u prvom dijelu dana, a popodne i prema večeri slabija i povremena. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 3°C, najviša dnevna do 7°C.

Deratizacija - tokom treće radne sedmice deratizacije, koja će trajati do 19. aprila, operativni timovi preduzeća „Eko-bel" obavljaće deratizaciju zelenih površina i vodotokova na području Banje Luke, te nastaviti mjere kod zdravstvenih i socijalnih ustanova, predškolskih, školskih i objekata mjesnih zajednica na području prigradskih naselja, kao i deratizaciju kod privrednih subjekata na području naselja: Borik, Nova varoš, Rosulje, Obilićevo, Kočićev vijenac, Srpske toplice i Karanovac, te u krugu „Incela" i Kliničkog centra Banja Luka.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka - evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se šest saobraćajnih nesreća, u kojima je šestoro lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći - pregledana su 86 pacijenata i obavljene su 23 kućne posjete.

Ginekološko - akušerska klinika - rođeno je 13 beba: pet djevojčica i osam dječaka.

Vatrogasna jedinica - imala je dvije intervencije.

Izvještaj iz Matične službe

Rođeni: Nikola Matić, sin Siniše i Zorice; Anna Rachael, kći Bruce Samuela i Danijele; Sofija Vukomanović, kći Nebojše i Duške; Sara Šakić, kći Slavka i Sanje; Barbara Damjanović, kći Dejana i Maje; Hana Miljanović, kći Saše i Žakline; Relja Bokan, sin Miroslava i Tijane; Matej Milojević, sin Gorana i Ljiljane; Mia Jovanić, kći Damira i Željke.

 BanjalukaLive na Facebooku