BanjalukaLive

Tue04242018Uhapšen otac Cece Ražnatović

cecin_otac

Slobodan Veličković (63), otac folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, sinoć je izazvao saobraćajnu nesreću, a zatim je, nakon što je utvrđeno da je u krvi imao 1,22 promila alkohola u krvi, odveden u policijsku stanicu na triježnjenje, saznaje "Alo!".

U nesreći koja se dogodila oko 18,30 časova nije bilo povrijeđenih.

- Učesnici u saobraćajnoj nezgodi, s obzirom na to da nisu mogli da se dogovore ko će platiti štetu, tražili su da na teren izađe saobraćajna policija. Patrola je brzo došla i konstatovala da Veličković djeluje pijano. Kako o tome ne bi spekulisali, urađen je alko-test koji je pokazao da je poznati stanovnik Žitorađe prilično pijan. Po novom zakonu, on je priveden u stanicu policije na triježnjenje - objašnjava sagovornik lista iz policije.

Džipom iščupao drvo

Jedan od rođaka Veličkovića svjedoči za „Alo!" da je Slobodan, inače bivši predsjednik opštine Žitorađa, prije pet mjeseci takođe imao incident u saobraćaju kada se svojim džipom zakucao u drvo kod željezničke stanice.

- Ništa mi nije čudno za našeg Slobu, s obzirom na to da je posljednjih dana sve češće pod dejstvom alkohola. Kad je iščupao drvo džipom sreća ga je poslužila, pa je samo veća oštećenja pretrpio taj njegov džip. Dobro je dai sada niko nije nastradao - kaže Veličkovićev rođak.

(BLLIVE)