BanjalukaLive

Wed04252018Oženio se Uroš Tripković

tripkovic0207

Sezona košarkaških svadbi se nastavlja - Uroš Tripković je stao na ludi kamen. Nekadašnji bek Partizana i reprezentacije Srbije se zakleo na vječnu ljubav dugogodišnjoj djevojci Jeleni, sa kojom je u martu i dobio kćerku Mašu.

Mladi bračni par je građansko vjenčanje i veselje za brojne goste upriličio u ekskluzivnom restoranu "Franš" u Beogradu, gdje je prije samo sedam dana bivši Urošev saigrač iz kluba i reprezentacije Novica Veličković, takođe, rekao sudbonosno "Da".

Među zvanicama na proslavi Tripkovića našlo se mnogo poznatih ličnosti iz svijeta košarke. Naročito bivših saigrača iz Partizana, Milenko Tepić sa ljepšom polovinom, Aleksandar Rašić sa suprugom Katarinom, Kosta Perović, Čedomir Vitkovac, Strahinja Milošević, Luka Bogdanović. A da samo ne budu crno-bijeli potrudili su se Tripkovićevi drugari iz Čačka, braća Dragićević Tadija i Strahinja odnosno Nemanja Protić, veselje nije moglo da rotekne ni bez reprezentativaca Miroslava Raduljice, Duška Savanovića.

Ipak, najdraži gost sigurno da je bila kćerkica Maša, koja je stigla zajedno sa roditeljima i zasjenila i same mladence.

(Novosti)