BanjalukaLive

Sun05202018Melanija Tramp na naslovnici Voga

melanija1302 youtube

Kultni modni časopis „Vog“ ima dugu tradiciju praćenja odevanja i ponašanja prvih dama SAD, a, prema riječima urednice Ane Vintur, Melanija Tramp neće biti izuzetak od toga, prenosi „Vašington post“.

Na naslovnici najpoznatijeg modnog magazina na planeti, čijim se savjetima i smjernicama vodi kako modna industrija tako i običan svijet, uskoro će se naći i Melanija Tramp.

Bez obzira na politiku Donalda Trampa sa kojom se većinski ne slaže, Ana Vintur kaže da će odnos Voga sa prvim damama ostati nepromijenjen i u slučaju Melanije.

„Vog ima tradiciju praćenja prvih dama SAD i ne znam zašto bi ovaj put bilo drugačije“, rekla je urednica magazina.

Uprkos tome što je čitavo uredništvo časopisa prošle godine dalo punu podršku Trampovoj protivnici Hilari Klinton, Vinturova je odlučna da objektivno nastavi ustoličenu tradiciju.

„Očigledno nam je svima bilo da je došao istorijski trenutak za žene. Za mene je ta odluka bila podrška svim ženama“, objasnila je urednica.

Činjenica koja je posebno zanimljiva jeste što je Melanija već krasila naslovnicu Voga 2005. godine, kada je pokazala „Diorovu“ vjenčanicu koju je nosila na udaji za Donalda Trampa.


(Izvor: RTS, Foto: Youtube)