BanjalukaLive

Mon05212018Kako je Monika Beluči izgledala prije 30 godina

monika beluci youtube0408
Italijanska filmska glumica i seks simbol Monika Beluči mami uzdahe i danas, s navršene 53 godine. Tajna njezine ljepote je, kako kaže, u tome što se nikad nije opterećivala izgledom, a kako je izgledala prije 30 godina, podsjetila nas je ovih dana objavivši na društvenim mrežama svoju golišavu fotografiju

Lijepa Monika, potpuno gola i zavaljena u viseću ležaljku, pozirala je fotografu Fabriziju Ferriju krajem 90-ih godina prošlog vijeka.
monika beluci instagram
Objavom te fotografije na Instagramu, koju je nazvala 'Retrospektiva', Monica je obilježila 30. godišnjicu svoje naslovnice u časopisu Elle Italija.

Atraktivna Monika, koju smatraju jednom od najljepših žena svijeta, dobru formu održava plivanjem i pilatesom, no izgledom se, kaže, ne zamara i nije od onih koji se bude u šest i jure u teretanu.

'Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Tijelo stari, ali duh ne. Neko može biti star i s 20', izjavila je jednom, prenosi "tportal.hr".

Teško da bi joj netko mogao protivriječiti, kad je u filmu 'Spectre' iz 2015. godine, s navršenom 51 godinom, zaigrala Bondovu djevojku.

Krajem septembra ove godine Belučci je u sklopu 65. Međunarodnog filmskog festivala u španskom San Sebastianu dobila nagradu Donostia za doprinos kinematografiji.

'Često su me tokom karijere pitali u kolikoj je mjeri moj izgled važan za posao koji radim, a ja im uvijek odgovaram isto: kad je neko lijep može privući pažnju, no ako tu nema još nečega, ostaje na tome. Napunila sam 53 i još uvijek dobijam uloge, no nadam se da to nije zbog mojeg izgleda', rekla je tom prigodom glumica.