BanjalukaLive

Sat04182015

Back Showbizz Bijonse i Džej Zi najplaćeniji supružnici


Bijonse i Džej Zi najplaćeniji supružnici

Bijonse i Džej Zi našli su se na vrhu godišnje "Forbsove" liste najplaćenijih slavnih supružnika, jer su u proteklih godinu dana inkasirali vrtoglavu sumu od čak 78 miliona dolara. Pjevačica i reper su tako svrgli sa trona Žizel Bundšen i Toma Brejdija koji su sada na drugom mestu, dok su treću poziciju zauzeli Dejvid i Viktorija Bekam.

dzejzi9812

Prema istraživanju finansijskog magazina "Forbs", Bijonse je u prethodnih dana zaradila čak više od svog supruga, pa je njen udio u zajedničkoj zaradi 40 miliona dolara, dok je Džej Zijeva zarada 38 miliona.

R'n'b diva svoju zaradu u proteklih godinu dana duguje odličnoj prodaji albuma "4", ali i brojnim sponzorskim ugovorima sa prestižnim robnim markama, kao što je "Loreal", te svojoj dizajnerskoj kući "Haus of Dreon", kao i liniji parfema koji se prodaju širom planete.

Njena zarada u prethodnih godinu dana bi vjerovatno bila i veća da pjevačica nije otišla na porodiljski odmor u januaru, kada je rodila kćerkicu Blu Ajvi.

Što se tiče njenog supruga, osim prodaje muzike, Džej Zi odlično zarađuje sa svojom producentskom kućom "Rok nejšen" koja je ove godine lansirala i mladu pjevačku zvijezdu Ritu Oru, a zabilježen je i rast prodaje njegove autobiografije "Dikoded". Džej Zi posjeduje i noćni klub, kao i svoju robnu marku.

(Blic)

 

Demofest