BanjalukaLive

Sun042220185 stvari koje ne smijete napraviti nakon prekida

prekid_veza

Nakon prekida veze i muškarci i žene se mogu ponašati pomalo nerazumno. Teško je tada čuti bilo koji savjet jer prolazite kroz teško razdoblje, ali pokušajte slijediti ova pravila ma koliko vam teško bilo.

Ne zovite bivšeg svaki put kad ga se sjetite

Teško je ne misliti na bivšeg ako ste određeno vrijeme proveli zajedno. Postoje trenuci kad vas sve podsjeća na njega; pjesma na radiju, vaš restoran pored kojeg prolazite svaki dan... Ali, ništa nećete postići ako ga svako malo zovete. Otežat ćete i sebi i njemu.

Na Facebooku u status stavljati sve vaše uspone i padove

Da, teško vam je, prekinuli ste vezu i najradije bi čitavom svijetu pričali o tome koliko vam je teško. Ako na vašem Facebook profilu objavljujete statuse koji aludiraju na prekid ili bivšeg, to će svima biti očit znak da niste krenuli dalje, a očito i nećete tako skoro. Ako je to i istina, ne moraju svi znati za vaša emotivna stanja.

Ošišati kosu

Mnoge žene nakon prekida imaju potrebu napraviti make over. Nije to loša ideja, ali ako u napadu 'ludila' ošišate vašu kosu, mogli bi požaliti zbog drastičnog poteza.

Pokušavati s bivšim ostati u prijateljskim odnosima

Možda i možete biti prijatelji, ali ne odmah nakon prekida. Evo malog testa - biste li mogli podnijeti da počne pričati o novoj super djevojci koju je upoznao? Da, teško bi vam bilo - niste spremni na to da budete prijatelji.

Odmah se upustiti u novu vezu

Ljubav ne pita za mjesto i vrijeme, moguće je da odmah nakon prekida upoznate divnu osobu s kojom bi rado imali nešto više. Dobro razmislite. Ako je u pitanju seks - odlično, ali ako srljate u 'ozbiljnu' vezu to bi moglo završiti loše. Polako, dajte sebi vremena, ako je onaj pravi - neće pobjeći.

(Magazin.hr)