BanjalukaLive

Mon05212018Šta ženu čini neodoljivom

zena seksi yay1007


Bujne grudi, tanak struk, fino oblikovana pozadina, duga kosa, noge kao auto-put, sve to odmah privlači pažnju muškarca, ali je ne zadržava dugo. Naučna istraživanja pokazuju da je najseksepilniji faktor kome muškarci ne mogu da odole kod žene – njen integritet .

U ljubavi i životu ništa nije onako kao što izgleda!

Brojne su naučne studije koje su rađene na temu šta žene traže od muškaraca, a zanemarljiv broj onih na temu šta muškarce privlači kod žena. Međutim, studija psihoanalitičarskog tima Univerziteta u Kaliforniji ispravlja tu nepravdu.

Poslije godina istraživanja dinamike odnosa između polova i rada sa ženama po čitavom svijetu, od domaćica do anesteziologa, od umjetnica do slavnih osoba, otkrila je tajnu muške psihologije koja će vas sigurno iznenaditi: izgled žene privlači muškarca, ali da bi on bio motivisan za više, žena mora da posjeduje najseksepilniji faktor – integritet.

Žene sa integritetom su samouvjerene, pouzdane i igraju po sopstvenim pravilima. Nije im potreban muškarac koji bi procjenjivao njihovu vrijednost. Takva žena privlačna je za svakog muškarca koji to prepozna. Privlače ih žene koje svojom inteligencijom mogu da ih slijede i razumiju, uživaju i smiju se njihovoj igri riječi... Privlači ih ono što im podiže i ojačava ego. Bez obzira na besprekornu figuru, muškarce najviše privlače one otvorene, pozitivne i ljupke. Vole miris žene, a ne muškarca u suknji!

Istraživanja su pokazala da kad žena zna svoje kvalitete, djeluje ispunjeno pa je i bez emocionalnog partnera fatalnija od ostalih. Fatalna žena nije isto što i vamp! Ona emituje neku čudnu energiju, u stanju je koje ne kontroliše, a koje ni muškarac ne može da detektuje. Ima harizmu, što ih najviše privlači. Ponekad je ta fatalna žena ona nedostižna ili nezaboravljena, kroz čiju se sliku mnogo toga prelama.

Psiholozi tvrde da kad nešto nismo do kraja iskusili, naročito ono o čemu smo maštali, to postaje razlog neobjašnjive privlačnosti, pa se zato i takva ljubav smatra fatalnom. Ipak, muškarci ne vole komplikovane žene jer ne znaju šta bi s njima trebalo da rade. Vole inteligentne i duhovite dame jer žele da se relaksiraju.

Izvor: Bazar, Foto: Ilustracija/YAYimages