BanjalukaLive

Wed04252018Seks na otvorenom usred zime

sex zima pixabay


Kada maštate o seksu na otvorenom, pretpostavlja se da zamišljate seksi igrice na plaži u sumrak ili u pustoj šumi, na nekom proljećnom planinarenju. Sigurno vam ni na kraj pameti nije vrući seks u sred zime, na temperaturi ispod nule, ali nekoliko seks eksperata je podijelilo nekoliko saveta, koji uvjeravaju da najluđe seksualno iskustvo možete da doživite upravo kada ste zaleđeni i drhite od zime.

Seks terapeut Vanesa Marin upozorava da hladni uslovi otežavaju postizanje erekcije i da će hladan vazduh isušivati vaše genitalne regije, a možete da dobijete i promrzline na nekim delovima tijela.

Međutim, novo iskustvo i uživanje u seksi zimskim čarolijama može da vam pruži nezaboravne trenutke. Šta je ključ, kako da ne mislimo na zimu i da uživamo u seksu? Mislite pragmatično. „Najbolje je da zadržite na sebi što je više odjeće moguće. Neka vaša djevojka nosi suknju sa debelim helankama i zaštitnim dokolenicama, a vi ne morate da svlačite farmerice, već samo otkopčajte šlic i stupite u akciju.", kaže Marin.

Jednostavna ideja za vaš prvi seks na otvorenom u sred zime može da bude predah na zajedničkom zimovanju. „Upražnjavajte aktivnosti koje povećavaju cirkulaciju krvi, kao što su skijanje ili bourding.“, savjetuje dr Ket Van Kirk. A potom se iskradite sa glavne staze i imajte seks na brzaka.

Razmislite o ideji da napravite vatru u nekom skrivenom dijelu vašeg dvorišta i da stavite stolice na travnjak. Vatra će da vas ugrije, a užitak će biti nezaboravan, piše "Mens health".

Vaš auto može takođe da bude sjajna alternativa. Zaustavite se na nekom mirnom, usamljenom mjestu i oborite sjedišta, a potom dovedite vašu partnerku do usijanja.

Postoje mnogobrojna mjesta na kojima možete da doživite orgazam u sred zime, na otvorenom. Ali svi seks eksperti se slažu da seks u zimskim uslovima treba da bude brz i nestašan, a da treba da obratite pažnju na znakove promrzlina.

Dr Kirk takođe savjetuje da se nikada ne udaljavate od glavnog puta, posebno ako su putevi zavejani ili zaleđeni.

Obucite se toplo i skinite odjeću samo na kratko. Ako vam je ipak previše hladno, seksi igrice na otvorenom mogu da vam posluže samo kao predigra, koju ćete nastaviti unutrua.

Eksperti se slažu da svakako treba da pokušate. „Hladnoća će uticati na vaše tijelo, bradavice će se stegnuti, vaša koža će postati osjetljivija, pa ćete doživjeti pravu senzaciju.“, dodaje Kirk.

Foto: Ilustracija/Pixabay