BanjalukaLive

Fri05252018Savjeti za najuzbudljiviji seks na brzaka

seks yay1506

Uzbuđeni ste, ali imate samo nekoliko minuta jer ste krenuli da se vidite s prijateljima? Seks ekspert Viktorija Hartman vam otkriva 6 najboljih savjeta za nestašni seks na brzaka.

Hartmanova vjeruje da seks na brzaka oslobađa tenziju i pokazuje partneru koliku požudu imamo ka njemu. Da bi ovaj vid seksa bio uspješan on prije svega mora biti energičan i strastven. Ovo su neki od savjeta uz pomoću kojih možete postati pravi ekspert u tom polju.

ZADIRKUJTE JE

Žene teže ostvaruju seksualnu satisfakciju, jer im je potrebna dodatna stimulacija da bi doživjele zadovoljstvo. Da ne biste ostavili svoju partnerku razočaranu potrebno je da tokom predigre podstaknete njenu seksualnu želju do maksimuma, šapćući joj nježno određene dirty stvari.

MISLITE I NA NJENO ZADOVOLJSTVO

Bez obzira koju pozu koristite tokom seksa i sa koliko strasti to činite, uvijek vodite računa o emocijama svoje partnerke i postarajte se da se ona uvijek osjeća ugodno, prenosi "Mens health".

ZAMIJENITE KREVET NOVOM INTERESANTNOM LOKACIJOM

Seks na brzaka često podrazumijeva akciju na neobičajnim mjestima, poput kuhinje, kupatila ili automobila. Neobična mjesta i lokacije pružiće dozu divljeg i nestašnog vašem odnosu, ali budite svjesni da nećete moći da računate na preveliki komfor.

NE BRINETE O ZAVRŠNICI

Iako postoji reputacija da tokom seksa na brzaka žene ostaju te koje nisu u potpunosti zadovoljene, i veliki broj muškaraca nije u prilici da doživi orgazam zbog činjenice da sve kratko traje. I to je potpuno u redu! Povremeno odlaganje orgazma može biti prednost kao neki vid predigre koja će biti uvod u još bolji seks kasnije.

PREPUSTITE SE

Brzi seks daje priliku da budemo dodatno kreativni i strastveni. Nekad je on veoma intenzivan, a ponekad i izuzetno smiješan. Bez obzira na sve, ovaj vid seksa je zabavan, a vi samo trebate da se prepustite i da pustite tijelo da vas vodi.

NAJBOLJE POZE ZA SEKS NA BRZAKA

Hartmanova preporučuje pozu otpozadi za seks na brzaka, jer omogućava vizuelno uzbuđenje i zahtijeva minimum skidanja. Kako biste svojoj partnerki pružili maksimalno uzbuđenje, pokušajte sa pozom u stojećem položaju uza zid ili na veš mašini, gdje ćete biti okrenuti jedno ka drugom.

Foto: Ilustracija/YAYimages