BanjalukaLive

Sun04222018Provjerite koliko ste zaista dobri u krevetu

alt

Šta muškarce čine dobrim u krevetu? Ovo je pitanje na koje su mnogi pokušali da odgovore. I dok većina daje sve od sebe da zadovolji partnerku i pruži joj orgazam, pojedinci, doduše nenamjerno, sve to rade pogrešno.

Ovaj kviz je zasnovan na statistici, koja je izvučena iz brojnih studija sprovedenih širom svijeta. Odgovori na ova pitanja razotkriće vam sve dileme koje ste imali u vezi seksa.

1. Koliko bi seks trebalo da traje?

Prosječan muškarac u krevetu provede 5.4 minuta, dok žene žele da to traje mnogo duže. One smatraju da idelan seks bez predigre traje oko 16 minuta, pokazala je studija sprovedena 2004. godine.

2. Koji je najbolji način da ženu dovedete do orgazma?

Predigra je ključni dio seksa, ali posljednja istraživanja pokazala je da većina žena dožive vaginalni orgazam. Na uzorku od 9.360 dama, čak 36 odsto njih svršilo ja na ovakava način. Poređenja radi, 26 odsto žena reklo je da orgazam doživljava preko oralnog seksa, dok 24 masturbacijom.

3. Koja je idealna veličina penisa?

Svaka žena ima svoje želje i ne postoji "normalna" veličina penisa. Naučnici su otkrili da je prosječna alatka dugačka 13 centimetara, ipak, žene bi najviše voljele da imaju posla sa penisom od 16 cenitmetara dužine i 12 centimetara u obimu. Ove dimenziju su možda loše vijesti za prosječnog muškarca.

4. Koliko vremena posvećujete predigri?

Idealan seks trebalo bi da traje ukupno 25 minuta, od čega na predigru otpada devet minuta, a na akciju 16.

5. Da li žene vole da ih vežete?

Svako ima svoje želje kada je seks u pitanju, ali trebalo bi da znate da je posljednja studija pokazala da čak 75 odsto žena voli na neki način da bude u podređenom položaju, bilo da je to vezivanje konopcima ili strasno udaranje tokom seksa.

6. Koliko poza bi trebalo da koristite?

Neki muškarci se drže jedne poze, dok su drugi za gimnastiku u krevetu. Ključ dobrog ljubavnika, kao u svemu u životu, je negdje u sredini. Žene vole da tokom čina promijene dvije ili tri poze.

7. Koliko je dobro eksperimentisati u krevetu?

Eksperimentisanje u krevetu je nešto što čini seks zanimljivim, ma koliko to neko htio da prizna ili ne. Baš kao i muškarci, i žene su te koje vole da otkrivaju nove stvari i poze tokom seksa.

8. Upaljeno ili ugašeno svjetlo?

Prema istaživanju iz 2011, samo 10 odsto parova vodi ljubav dok su svjetla upaljena, dok više od 40 odsto to radi u mraku. Prava šteta, jer 67 odsto dama uživa u seksu dok su svjetla uključena.

9. Ko bi trebalo da dominira?

Žene više vole muškarce koji su malo grublji. Čak 80 odsto njih odgovorilo je da traže iskusnog ljubavnika, koji će biti dominatnan u krevetu. Ono što je zanimljivo, dame su se više opredijelile za pomalo ugojene muškarce, zato vas savjetujemo da počnete da pijete pivo ili pojačate ovu aktivnost ako već niste počeli.

10. Da li treba da kažem šta volim u krevetu?

Svako zna da je komunikacija glavni temelj uspješne i zdrave veze. Isto pravilo važi za krevet. Istraživanja su pokazala da parovi koji komuniciraju i pokažu svoje emocije, imaju veću šansu da dožive zadovoljavajući seksualni život od onih, koji to ne rade.

(Telegraf.rs)