BanjalukaLive

Fri04272018Pet najiritantnijih stvari koje rade parovi na početku veze

alt

Početak veze i zaljubljenost su divni osjećaji koji čine da se osjećamo euforično. To je predivan period pun emocija, sreće i slatkih situacija.

Ipak, postoji pet situacija u kojima novi parovi griješe i iritiraju sve u okruženju.

Prenos veze na društvene mrežama

Parovi koji su stvarno srećni ne pune Fejsbuk pričama kako ljubav cvjeta i kako se vole najviše na svijetu. Prema novoj studiji, momak i djevojka koji ne objavljuju fotografije i detalje svoje veze na društvenim mrežama su najsrećniji.

Ljubljenje bez mjere

Svima je poznat par koji se ne libi da u javnosti pokaže emocije, dok svi gledaju i prevrću očima. Potrebno je imati mjeru kad, gdje i koliko. Normalan poljubac ili poljubac na blic je sasvim dovoljan kada ste s nekim u društvu, a strast i jezike ostavite za kasnije.

"Mi"

Poznato je da parovi koji naglašavaju svoju samostalnost i često upotrebljavaju zamjenice “ja” ili “ti”, nisu toliko složni kao parovi koji govore “mi”. Ipak, ono što iritira, odnosi se na parove koji su u vezi nedjelju dana, a ponašaju se kao da su zajedno čitav život.

Intimni nadimci

Romantični, sladunjavi nadimci koje parovi međusobno razmjenjuju mogu da oplemene i učvrste vezu, dokazali su naučnici, ali i ovdje treba imati mjeru. Niko nema ništa protiv simpatičnih nadimaka, ali to ne znači da svi žele i trebaju da slušaju razne “mace”, “kuce”, “piliće”, “duše”, “ljubavi”…

Pametovanje

Postoje ljudi koji nakon dva mjeseca veze misle da su stručnjaci za odnose i daju savjete iako ih prethodno niko nije pitao. Stvar postaje dodatno smiješna kada to rade parovi koji su se skoro smuvali.

(Telegraf.rs, foto: YAY Images)