BanjalukaLive

Wed05232018Ova seksualna fantazija postaje sve popularnija

alt

Poznati američki lanac drogerija "Superdrag" riješio je da se pozabavi temom seksualnosti, te da sprovede jedno istraživanje koje bi otkrilo najčešće fantazije ljudi.

Ova neobična studija je otkrila da je riječ o seksu na javnom mjestu, a osim toga, iznenadio nas je i odabir lokacija.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 ljudi, a najveći procenat su činili ljudi koji nisu odoljeli seksu u parku. Za razliku od njih, 18,6 odsto ispitanika je reklo kako se bar jednom osmjelilo na seks u parku, dok se na drugom mjestu nalazi plaža, gdje se bez srama u tjelesni odnos upustilo njih 13 posto.

Među popularnim lokacijama za seks na brzaka nalaze se javni toaleti i garaže, a za ova mjesta se odlučilo oko devet odsto ispitanika, a manji broj anktetiranih je priznao da je svoje nagone zadovoljilo na poslu, u kabinama za presvlačenje, na javnom bazenu, planinarenju ili bioskopu.

Istraživanje je dokazalo da su ipak muškarci veći ljubitelji seksa na javnom mjestu - čak 56,4 odsto muškaraca reklo je kako ih pomisao na strastvene aktivnosti na javnom mjestu uzbuđuju, dok samo 43,8 odsto žena uzbuđeno pomišljaju na razmjenu tjelesnih tečnosti u javnom prostoru.

(Super žena, foto: YAY Images)