BanjalukaLive

Mon05212018Osam načina kako da znate da li ste pronašli srodnu dušu

ljubav yay1306 5


Kupidon je odapeo strijelu u vaše srce, u ljubavi ste i nemate više osjećaj da budete u strahu i na oprezu, već samo želite da budete sa svojim partnerom.
Tokom vremena dolazi trenutak kada se pitate da li je ta osoba "prava", i da li je ljubav stvarna. Portal "Womanitely" predstavio je osam pokazatelja koji će vam pomoći da zaključite da li ste pronašli srodnu dušu.

 
1. Držite je blizu

Kada ste sa srodnom dušom, jedino što želite jeste da budete pored nje koliko god je to moguće. Samo boravak u istoj prostoriji sa voljenom osobom čini vas ispunjenim.

 
2. Pomažete jedno drugome

Srodne duše čine između ostalog i najsitnije stvari kako bi pomogli, i tako pokazuju da su važni i posebni jedno drugome.

 
3. Srećni ste kad ste zajedno

Kada ste sa srodnom dušom, srećni ste bez posebnog razloga. Čak i kada radite nešto što je dosadno, ali ako ste sa vašim partnerom, imate osjećaj kao da ste na "Sedmom nebu".

 
4. Priznajete grešku

Sjećate se vremena kada su vas roditelji terali da se izvinite članu familije? Tako nije kada ste sa srodnom dušom. Štaviše, kada znate da ste uradili nešto loše i povredili osjećanja partnera, stvarno želite da to i ispravite, jer znate da je vaša veza bitnija od bilo čega oko čega se svađate.


5. Razgovarate, ali stvarno

Kada ste posljednji put kada ste imali razgovor koji je mnogo dublji od onih koje vodite na dnevnoj bazi? Kada ste sa srodnom dušom, duboki razgovori su faktički dio vaše svakodnevice, jer volite da pričate sa njom. Pričaćete o vašem danu, poslu, snovima i strahovima i drugim temama...

 
6. "Ja" se pretvara u "mi"

Kada ste sa srodnom dušom, više ne razmišljate u pravcu sopstvene malenkosti, odnosno "ja". Umjesto toga, kada kujete planove, automatski mislite na vas dvoje kao zajednici. Snovi i odluke koje ćete donijeti tiču se vas dvoje i ta promjena vam prija.

 
7. Hvalite se njima

Kada ste u vezi sa srodnom dušom, ne možete a da se ne hvalite o njoj u društvu. Iako ste se možda ranije u okruženju prijatelja žalili na loše osobine partnera, ne možete da pronađete dovoljan broj pohvala koje upućujete na račun te osobe. To može da nervira ljude, ali je dobar znak o vašoj vezi.

 
8. Vi ste najbolji prijatelji

Kada pronađete srodnu dušu, vi ste najbolji prijatelji. Kada imate slobodno veče, želite da je provedete sa partnerom, umjesto možda da izađete sa društvom. On/ona je prva osoba koju pozovete kada se nešto desi, i kojoj pišete poruke o dešavanjima tokom vašeg dana.

Izvor: Novosti, Foto: Ilustracija/YAYimages