BanjalukaLive

Thu02222018Idealne poze za jako skučena mjesta

sex yay1306 2

Volite li da isprobavate nove stvari, pomalo ste egzibicionista i ne bojite se rizika, seks na skučenim mjestima je prava stvar za vas! Izdvojili smo nekoliko pomalo nezgodnih mjesta sa prijedlogom idealnih poza.

Automobil

Nedavno istraživanje je pokazalo da je čak osamdeset posto ispitanika probalo seks u automobilu. Ako niste među njima, probajte!

Uglavnom se to radi na zadnjem sjedištu tako da žena sjedi na muškarcu ili spustite sjedište, pa muškarac leži na ženi. Čak i u ovom skučenom prostoru možete biti maštovitiji: partner legne na leđa, a partnerka sjedne na njega (naravno ako nije previsoka).

Kabina za presvlačenje

Mjesto je prilično riskantno, ali zamislite samo kakav biste pogled imali s trostrukim ogledalima! Žena stane na klupicu u kabini da joj se ne vide stopala i, okrenuti licem jednom prema drugome, muškarac podigne partnerku. Ako nema klupice, žena može partnera nogama da obuhvati oko struka. Ovo radite samo u kabini s vratima tako da ih možete zaključati i u vrijeme kad u prodavnici nije gužva.

Tuš kabina

Idealna poza za seks pod tušem ne može biti lakše izvodljiva: stojeći, žena gurne guzu malo unazad, a muškarac stoji iza nje i drži je oko struka. Žena se može rukama pridržavati za ivice kabine. Vagina se u dodiru s vodom može osušiti, pa pri ruci treba imati lubrikant na bazi silikona.

Lift

Od svih navedenih, ovo je najriskantnije mjesto za seks. Savjet je da se koristi stariji lift koji vozi sporije ili teretni koji se rjeđe koristi. U krajnjem slučaju, pritisnite dugme, odnosno povucite prekidač "stop" pa ćete imati dovoljno vremena dok ne dođu "spasioci". I ovdje je riječ o stajaćoj pozi - okrenuti su licem ka licu, žena podigne jednu nogu, ako je dovoljno fleksibilna na partnerovo rame ili ga obujmi oko struka ili jednostavno savije nogu u koljenu i podigne je.

Šator

Vođenje ljubavi u šatoru je jedno od najboljih mjesta za seks napolju. Super poza je ona u kojoj ljubavnici leže na boku tako da je muškarac iza žene i tokom seksa joj naizmjenično jednom rukom miluje klitoris i grudi, dok žena partnera drži za zadnjicu.

(Vesti, Ilustracija/yAYimages)