BanjalukaLive

Thu04262018Fetiši koje muškarci najviše vole

seksi yay1711

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši.

Grudi i zadnjica

Vjerujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša. Zato potpuno razumemo zašto im je "Doggy style" omiljena poza. Ali da ne zanemarimo i pozu u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, jer su momci priznali da je obožavaju jer mogu da gledaju žensko tijelo i igraju vašim grudima.

Stopala

Možda ste mislile da vaša stopala ne mogu nikog da uzbude, ali nauka je potvrdila drugačije. Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans. P.S. Ovo je vjerovatno razlog više da vam stopaa uvijek budu savršeno sređena.

Donji veš

U svakodnevnom životu ne mogu da ga vidi, zato mu i golica maštu. Upravo zbog toga i predlažemo da mu pošaljite mu fotografiju na kojoj se vidi samo dio onoga što ga čega u spavaćoj sovi. Kada krenete u akciju, nemojte odmah skidati donji veš. Nosite ga što duže, jer će prepreke sa kojima se suočava dok ne dođe do “onog pravog” dodatno podgrijati atmosferu.

Egzibicionizam

Javna mjesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika.

Igranje / zamjene uloga

Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi. U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to.

Izvor: Cosmopolitan, Foto: Ilustracija/YAYimages