BanjalukaLive

Thu042620186 smiješnih poza u seksu koje morate probati

sex yay0711

Erupciji strasti tokom seksa može da doprinese i malo zabave u krevetu. Zato pogledajte koje seks poze garantuju lud provod, vrhunsko zadovoljstvo i smijeh

1. Pas i gimnastičarka

Neka vaš muškarac poput psa stane na krevet i okrene vama svoju pozadinu. A vi djevojke dignite obe noge u vis, kao da krećete sa razgibavanjem. Može djelovati zaista smjiešno prizor gdje je on u doogy stilu, a od vas ga udaljavaju vaše visoko podignute noge. Međutim, ova pozicija stavlja vas u situaciju da imate potpunu kontrolu koliko brzo i koliko grubo teče vaše zadovoljavanje. U ovom položaju olakšava se trljanje penisa o klitoris. Zato sebi uz pomoć malo smeha priuštite seksualnu ekstazu.

2. Čučanj žabe

Uživite se u ulogu žabe koja tokom seksa neće postati princeza, već divlja žena željna fantastičnog seksa. Nagnite se ka njemu okrenuti leđima sa nogama savijenim u blizini kukova. Neka on leži na leđima sa raširenim nogama. Ovaj položaj naročito se preporučuje nakon stresnog dana na poslu, jer se u njemu zabavljate, odmarate i dobro preznojavate. Probajte istu pozu sa zamijenjenim mjestima - on u žabljem čučnju, a vi u ležećem položaju.

3. U stilu mandoline

Dok vi ležite na boku, savijajući oba kolena do grudi, on širi jednu nogu iza vaših leđa, a drugu stavlja između vaših nogu. Takav položaj daje vam mogućnost da potpuno izludite jedno drugo tokom seksa, jer ova poza stimuliše sve vaše nervne završetke. Novi, uzbudljiv i po malo smiješan ugao idealan je za savršenu penetraciju. Dobra informacija, koja će samo pojačati nivo erotičnosti, je da možete ručno stimulisati klitoris upravo u ovoj mandolina pozi.

4. Jahanje stolice

Natjerajte ga da u čučećem položaju stoji na stolici, pridržavajući se rukama za naslon. Vaš zadatak je da se približite stolici i nagnete malo napred sa rukama na koljenima. On će u takvoj pozi dobiti odličan vizuelni efekat, jer će vidjeti vaše čitavo tijelo od pozadi, što će ga dodatno izludjeti. Ukoliko volite analni seks, ovaj položaj je idelna prilika da u tome uživate.

5. Superheroj u akciji

Zamislite da je on vaš spasilac koji vas drži u šaci, ali bukvalno. Okrenite mu leđa, stavite ruke na stolicu i dozvolite mu da podigne vaše tijelo u visini njegovih kukova. Kako biste uspostavili ravnotežu obuhvatite ga svojim nogama oko stomaka. Tu će on imati odličan pogled na vašu zadnjicu i osjećaće se moćnim, jer će kontrolisati svaki vaš potez. Ali, nekad je dobro prepustiti se i uživati. Zato, dopustite vašem superheroju da vas vodi do vrhunca.

6. Nulta gravitacija

Još jedna smiješna situacija koja garantuje dobar seks. Legnite naslonjeni ramenima na stolicu, a glavu ostavite da visi sa ivice. On će vaše tijelo da podigne, držeći vas za kukove. Jačem i dubljem prodoru njegovog alata doprineće vaše noge, koje će biti spojene i postavljene njemu oko vrata. Opet mu se prepustite i dozvolite da uživa u svojoj dominaciji, a vi u vrhunskoj erotskoj predstavi.

Magazin Stil, Foto: Ilustracija/YAYimages