BanjalukaLive

Fri04272018TOP ponuda za ljetovanje iz snova, požurite!

kusadasi1207

Sezona godišnjih odmora je u toku i možda je pravo vrijeme da sada odlučite gdje da otputujete. U agenciji "Travel House", čiji su aranžmani dostupni i na banjalučkom turističkom tržištu, veliko interesovanje vlada za ljetovanje na jednoj od najpopularnijih destinacija na obali Egejskog mora - Kušadasiju.

"Polaske smo organizovali luksuznim autobusima iz Banjaluke, Doboja i Sarajeva, a posebno izdvajamo ponudu za putovanja 19. i 28. jula za hotele od dvije, tri i četiri zvjezdice. Ponuda obuhvata paket aranžman za dvoje, a jedna osoba plaća dosta nižu cijenu. Na primjer, ako se odlučite na aranžman u hotelu koji ima dvije zvjezdice, jedna osoba plaća 543, a druga samo 193 KM", kažu u ovoj agenciji i ističu da je za ovu ponudu broj mjesta ograničen.

Osnovan od strane Grka, Kusadaši se razvio od trgovačkog centra i kapije Orijenta u jedno od najpoznatijih odmarališta u Turskoj i širom svijeta. Nalazi se 90 km južno od Izmira, trećeg grada po veličini u Turskoj. U blizini je veoma važnih istorijskih znamenitosti kao što su Efes, Didima, Priena, Milet... Veliki broj peščanih plaža kraj toplog, bistrog mora pružaju atraktivnu zabavu, kao što su: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži...

U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će Vam pružiti osjećaj pravog Orijenta - cjenkanje je obavezno. Večernje sate možete provesti u jednom od restorana u centru i uživati u veoma ukusnim specijalitetima turske kuhinje. Za mlade i one koji se mladima osjećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gdje Vas očekuje nevjerovatan provod do ranih jutarnjih časova.

Odmaralište Kusadaši poznato je i kao ostrvo ptica,tokom posljednjih godina posjećuje sve veći broj turista. Njegova blizina ga čini važnim, odlično očuvanim istorijskim lokalitetima iz helenskog i rimskog doba., 2 vodena parka,grčko ostrvo Samos, Kervan Saraj sa svojim fantastičnim turskim nocima čine Kusadasi neodoljivo izazovnim.

"Travel House" preporučuje izlete do ostataka drevnog grada Efesa, Troje, Pamukkala, Kleopatrinog kupatila, tradicionalnog sela Širinče... Mini busom (dolmušom) ste povezani sa centrom grada ili plažom u svako doba.

Bilo da Vam je cilj da se relaksirate i ili da obiđete istorijske lokalitete i doživite nova iskustva, Kušadasi je najbolje mjesto za to.

Opširnije na www.svijetnadlanu.com ili facebook stranici "Travel House".

(BLLIVE)