BanjalukaLive

Sat02242018Severina najavljuje novi singl "Hazarder"

severina promo


Videospot za pjesmu 'Hazarder' prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada, a publika će ga premijerno vidjeti u ponedjeljak, 18. septembra, tačno u podne na Severininoj Facebook stranici.

Nakon što su se prva četiri singla s novog albuma sve više približila zajedničkoj brojci od 100 miliona YouTube pregleda, Severina je svoje obožavaoce, njih preko milion i po na društvenim mrežama, oduševila novim fotografijama, kojima najavljuje svoj peti singl – Hazarder.

Pjesmu modernog i novog zvuka snimila je zajedno s mladim kolegom Leonom, a prati je videospot vrhunske produkcije, koji prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada. Posebno osmišljene stylinge, između ostalog, potpisuju modni giganti Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana, ali i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Muziku i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji saradnici i Leonovi producenti, dok je režiju spota Severina po prvi puta dodijelila Lazaru Bogdanoviću.