BanjalukaLive

Fri05252018Pogledajte novi spot benda Letu štuke (Video)

letustuke spot yt0803

Sarajevski bend Letu štuke predstavio je novu pjesmu pod imenom "Supermarket", što je ujedno njihov drugi singl sa nadolazećeg albuma.

Muziku i tekst potpisuje Dino Šaran, za aranžman je bio zadužen Bojan Ahac, dok je mix radio Alan Omerović. Singl je dobio i video koji je rađen pod rediteljskom palicom Admira Švrakića.

"Supermarket je sabirni centar različitih likova i klasa. Mjesto koje može poslužiti kao presjek stanja modernog društva i mentaliteta. Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pjesma o jednom poludruštvu", kazao je Dino Šaran, dodavši:

"Ideja redatelja Admira Švrakića je da na simbolički način predstavi tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja. To svakako nije revolucionarna ideja, ali jeste naš doprinos da se stvar sagleda iz više uglova", istakao je Šaran.

Pored jedne od najpoznatijih bh. glumica Vanese Glođo, u spotu se u različitim ulogama pojavljuju i svi članovi benda dok je uloga atraktivne, fatalne djevojke pripala Alisi Čajić Drmač.Foto: YouTube/ScreenShot