BanjalukaLive

Thu02222018Freshwave: Mladen Tomić i Shaded na glavnoj bini

dj pixabay1606


DJ Mladen Tomić nakon fantastičnog nastupa i proslave rođendana na nedavno održanom Fresh Wave Pikniku, pred preko 3000 posjetilaca na Banj brdu i ove godine će se posebnim setom predstaviti publici FreshWave festivala!

Mnogobrojna izdanja, uspješna izdavačka kuća Night Light Recordings, nastupi širom svijeta govore dovoljno za sebe ako opisujemo ono šime se sve bavi Mladen Tomić. Jedan od najuspješnijih i sigurno u svjetskom underground elektronskom miljeu najprepoznatljiviji izvođač iz BiH sa pravom mu je povjerena rezidentura najboljeg festivala elektronske muzike u BiH!

Mladen, koji je rezident DJ glavne bine FreshWave festivala otvoriće prvo festivalsko veče u četvrtak, 10. avgusta, a na istoj bini iste večeri nastupiće Dubfire, Carlo Lio i Shaded!

Shaded je kalifornijski DJ i producent, čiji zvuk ima upečatljiv muzički potpis, svojevrsnu kombinaciju funki-psihodelik stila, koji, kako pišu kritičari 'udiše novi život u globalni tehno-house zvuk'. Upravo ta nesvakidašnja karakteristika osigurala mu je značajna izdanja za SCI+TEC izdavačku etiketu čiji je vlasnik veliki Dubfire!

Upravo zahvaljujući EP izdanjima na ovoj etiketi u 2012. i 2013. godini zavladao je tehno i minimal techno listama, kada su se izdvojile hit numere ’Be My Binge’, ’Love Bug’ i ’This Is This’. Tokom 2014. izdao je za istu etiketu izdanje 'Dwell', koje je dostiglo te godine prvu poziciju Beatport minimal Top liste.

Debi izdanje na britanskoj etiketi Kaluki Musik, sadrži remiks pjesama sa EP-a "Ill shit" kojeg potpisuje još jedna zvijezda FreshWave Festivala - Carlo Lio, što obećava nezaboravne trenutke i jedinstvne muzičke momente na ovogodišnjem izdanju festivala.

Ulaznice+FWF Paketi

Od 9. 6. aktuelna je nova cijena trodnevnih festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 evra), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama. Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog servisa.

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip hiop muzike iz svijeta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

Foto: Ilustracija/Pixabay