BanjalukaLive

Thu02222018Fresh Wave: Kompletirana lista izvođača

dj pixabay1606

Marko Nastić je nova velika zvijezda predstojećeg Nektar Fresh Wave festivala, a nastupiće na najvećoj festivalskoj bini - Main Stageu, u petak, 11. avgusta 2017.

DJ Marko Nastić je globalno priznat kao jedan od nakvalitetnijih producenta i DJ izvođača koji dolaze iz jugoistočne Evrope. Svakako pionir elektronske scene na ovim prostorima jedan je od najzaslužnijih za pozicioniranje regiona na globalnu elektronsku scenu, a staž za DJ pultom od preko 20 godina na sceni govori dovoljno o kakvom se izvođaču radi.

U dvadesetogodišnjoj karijeri Marko je izdao više od 200 izdanja, uključujući remikse i koprodukcije. Vrhunskom produkcijom postigao je nemoguće, a to je da o izvođačima sa Balkana pišu najeminentniji svjetski časopisi kao što su Mixmag, The Face, DJ Mag i NME.

Marku će se iste večeri na Main bini Nektar FreshWave festivala pridružiti i BH izvođač koji dolazi iz Sarajeva Alexander De Funk. Njegov zvuk se razvija simulitarno sa razvojem regionalne i globalne underground scene. Učestalom kombinacijom nekoliko žanrova elektronske muzike dobijamo njegov specifični “trade mark”. Stil koji ima minimalne, emocionalne i melodične elemente sa dubokim i hipnotizirajućim bass linijama koje “izbijaju iz kukova”.

Podsjećamo i na pobjednike DJ konkursa, koji će otvoriti program na Energy bini festivala. To su Jan Frost, Luka Čikić i Džona & Dave. Luka će nastupiti u četvrtak, Džona & Dave u petak, a Jan Frost u subotu.

Otkazan FWF kamp

Nažalost, zbog tehničkih i infrastrukturnih prepreka koje znatno utiču na uslove kampovanja, kao i zbog sigurnosnih uslova, primorani smo da otkažemo FWF Kamp. Svima koji su rezervisali i uplatili mjesto u kampu osim refundacije novca omogućićemo i alternativni hotelski i hostelski smještaj uz maksimalne pogodnosti u plaćanju. Na taj način želimo da pokažemo da smo dobri domaćini koji prije svega cijene i poštuju svoje goste. Podsjećamo da su i dalje u ponudi festivalski paketi koji podrazumijevaju festivalsku ulaznicu i hotelski i hostelski smještaj za vrijeme trajanja festivala, a od 2. avgusta festivalske ulaznice osim putem on line ticket servisa Kupikartu.ba mogu se kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Foto: Ilustracija/YAYimages