BanjalukaLive

Thu02222018Beogradski sindikat u Banjaluci - nova lokacija koncerta

bgsindikat yt2308


Koncert muzičkog pokreta Beogradski Sindikat će definitivno biti održan 7. oktobra, kako je ranije planirano, ali na lokaciji hale u krugu Čajaveca (bivši Tamaris).

"Radi se o tome da su vremenske prilike po prognozama ponovo nepovoljne i jednostavno na tvrđavi Kastel to ne bi bilo moguće kao ni prvi put kada je to bilo planirano 2. septembra, te je tada koncert morao biti odgođen", objavili su organizatori.

Beogradski Sindikat nije dolazio u Banjaluku punih 5 godina, a evo sta je o dolasku u grad na Vrbasu rekao jedan od frontmena najpopularnijeg hip-hop sastava svih vremena na ovimprostorima Bosko Ćirković, popularni Škabo:

“Svi znaju ko je Beogradski sindikat, takav koncert možete i očekivati. Nadam se da će nas ovaj put vrijeme poslužiti, a ako i ne posluži organizatori su pripremili zatvorenu varijantu, tako da će koncert definitivno biti održan. Naš repertoar svi znaju, pjesma “Sindikalna priča” će biti premijerno izvedena uživo, što u suštini koncepcijski ništa ne mijenja, jer na repertoaru će se naći sve naše pjesme do sad objavljene”.

Početak koncerta je u 21:00 sat, a vrata hale će biti otvorena već od 20:00 sati. Ulaznice su u prodaji na Trgu Krajine po cijeni od 10KM, a na dan koncerta na ulazu hale. Sve kupljene ulaznice za prošli termin koncerta će vrijediti i za novi.

Foto: YouTube/ScreenShot