BanjalukaLive

Sat05302015

Back Muzika Banjalučki izvodjači na Exit festivalu


Banjalučki izvodjači na Exit festivalu

exit1206

Odbrojavanje preostalih dana do početka 13. po redu Exit festivala je počelo! Ostalo je još tačno 10 dana do početka najvećeg muzičkog događaja u ovom dijelu svijeta koji će i ove godine okupiti neka od najpopularnijih i najatraktivnijih imena svjetske muzičke scene!

Među najvećim imenima ovogodišnjeg Exit-a su i izvodjači iz Banjaluke, koji, osim što će se predstaviti publici Exit-a, koriste priliku i da predstave Banjaluku kao grad koji u muzičkom smislu itekako ima šta da ponudi! Činjenica koja ovoj tvrdnji ide u prilog je da su, na nedavno održanom promotivnom party-u 'Ready, Set, Go Exit!' u banjalučkom Domu omladine, izvodjači zabavljali mnogobrojnu publiku predstavljajući se u potpuno novim aranžmanima, a na oduševljenje prisutnih koji su uživali u nastupima članova bendova: As I Fall, Sopot, te DJ setovima Marie Cherie, Jome Maje i Woodie-a.

Pored nabrojanih DJ izvodjača, benda As I Fall i članova benda Sopot (DJ Kawiar) koji će se predstaviti na ovogodišnjem festivalu, svoj nastup potvrdili su i najcjenjeniji banjalučki DJ performeri Siniša Tamamović i Mladen Tomić koji su na čuvenoj Dance Areni Exit festivala najavljeni kao ''banjalučki tech-house majstori, koji su napravili pravu revoluciju u regionu sa svojom Urban Beat organizacijom, te koji već 13 godina funkcionišu kao najeminentniji promoteri i organizatori žurki u svojoj zemlji!''

Ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu i da su svoj nastup potvrdili, izmedju ostalih:

Guns N' Roses, Erykah Badu, New Order, Plan B, Duran Duran, Gossip, Richie Hawtin, Avicii, Laurent Garnier i mnogi drugi...

Poskupljenje ulaznica

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj cijeni od 118 KM do subote 7. jula, a već u nedjelju 8. jula ujutru, cijena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 236 KM.

Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamjena počinje u utorak, 10. jula.

Na dan početka festivala, u četvrtak, 12. jula, poskupiće i dnevne ulaznice i moći će da se kupe samo na ulazima na Exit festival.

Prodajna mjesta u Banjaluci su: Dom Omladine Banja Luka i Turistička agencija Sebastijan.

(EXIT PR)

 

Demofest