BanjalukaLive

Thu04262018Odjevne kombinacije sa čizmama "iznad koljena"

cizme0211 yay

Uske čizme koje sežu iznad koljena omiljene su u ormarima svih trendi dama, jer aposlutno svaka odjevna kombinacija uz ovaj aksesoar postaje veoma upečatljiva, seksi i šik.

To dokazuju i posljednji outfiti poznatih modnih blogerki, koje su ove jeseni riješile da se poigravaju proporcijama, bojama i krojevima, te su nam donijele pregršt trendi ideja.

One su svoje čizme iznad koljena kombinovale uz haljine, džempere, suknje, i postigle su veoma upečatljive odevne kombinacije.

Ako ste još uvijek nesigurne oko stilizacije i kombinovanja, ukradite neku od ideja u nastavku, prenosi "Elle.rs".

1. Udobna i topla džemper-haljina je savršena za jesenje dane, a osim toga poznato je da blago oversize oblik savršeno balansira sa proporcijama, te će vaše noge u ovim čizmama biti neuporedivo duže.

2. Možete probati više muškobanjast look, baš kao Leandra Medine. Ona je uz svoje dugačke čizme iskombinovala fantastičan oversize blejzer inspirisan muškom modom, čime je uspjela da postigne veoma kul stajling.

3. Ako vam je potreban jedan udoban i šik outfit, opredijelite se za basic komade kao što su jeans i džemper. Nadogradite svoj outfit efektnim kaputom od vještačkom krzna, i naravno- parom čizama koje sežu iznad koljena.

4. Ponesite čizme preko koljena sa mini suknjom i postićićete idealnu kombinaciju za dan i veče. Kao i uvijek, savetujemo da se poigrate proporcijama, te obavezno dodate završeni sloj, poput crnog mantila.

Kako biste začinili svoj stajling i dali mu dozu šika, birajte atraktivne aksesoare. Antilop crna torba sa resama bi bila pun pogodak!
(Foto: Yayimages)