BanjalukaLive

Sun04222018Ljubičanstveno: Ruž koji morate imati

ruz ljubicasti yay1010

Odaberi nijansu

To možda može biti najhrabroji look za isprobavanje ove jeseni, ali boja vina nije toliko teška za nošenje kako ti može djelovati. Magija vamp usana leži u moći te boje da kompletira izgled učini zube bjeljim i kompletnom look-u da instant dotjeran izgled. Olovka za usne i četkica za nanošenje karmina su neophodne, jer omogućavaju čiste linije i dramatičan kontrast.

Najprije uradi piling usana sa šećernim pilingom ili starom četkicom za zube, kako se boja ne bi završila u ljuspicama, a zatim nanesi karmin direktno na usne. Finiširaj doterujući ivice prvo četkicom, a zatim i olovkom za usne da bi spriječila potencijalno razlivanje boje, piše "make up.rs".

Mat ili sjajne?

Kod ovog pitanja, opšte pravilo je da što je boja tamnija teže je izvući mat teksturu bez efekta "ravnog" izgleda. Ako ste ljubitelj svijetlijih nijansi, kao što su burgunci ili tamno crvene, preporučuje se tradicoonalni karmin mat teksture ali nanijet četkicom za maksimalnu preciznost. Ako ti je boja šljive ili vina draža, odabraite sjajnu teksturu kako bi kompenzovali tamni pigment.

Zadrži jednostavnost

Za maksimalan efekat, ostatak tvog mejkapa bi trebalo da bude neutralan. Koža treba da bude mat, sa suptilnim konturingom na slepoočnicama i na bradi za čist, moderan izgled (ostavite hajlajter kod kuće). Ključni poen u ovom izgledu? Savršeno oblikovane obrve. Pune, tanke, svijetle ili tamne – samo zapamtite da ih začešljate na gore i fiksirate gelom. Finiširajte slojem maskare za produžavanje trepavica. Zapamtite, manje je više!
(Foto: Yayimages)