BanjalukaLive

Wed04252018Haljine Vere Radanović na "Eurobalu 2012"

veraradovic0607

Top model i kreator Vera Radanović održaće 7. jula reviju haljina visoke mode na "Eurobalu 2012" u Briselu.

Ovu manifestaciju organizuje Evropska komisija za 700 stažista iz cele Evrope, koji ovog leta završavaju šestomesečno stručno usavršavanje.

-Preporuku za učešće na "Eurobalu" dobila sam od Borke Radovanović Tomić, jedne od sedam stažistkinja iz Srbije – kaže Vera Radanović. – Organizatori "Eurobala" pogledali su moje revije na JuTjubu i odlučili da prikažem 27 haljina na završnici manifestacije. Modele će nositi stažistkinje, koje će se posle "Eurobala 2012" vratiti u svoje države i dobiti posao.

Svečana manifestacije biće održana u dvorcu „Grand de Bigard", a stažisti Evropske komisije imaće priliku da vide 22 haljine iz najnovije kolekcije i pet modela iz prošlogodišnje kreativne riznice Vere Radanović.

Vera Radanović iza sebe ima bogatu karijeru u svijetu manekenstva. Krasila je desetine naslovnih strana najprestižnijih domaćih i svjetskih magazina i nosila kreacije vodećih modnih kreatora. Iskustvo stečeno na modnim pistama, prenosi na svoje kreacije, te na taj način osvaja domaću publiku.

vera0607

(BLLIVE)