BanjalukaLive

Thu05242018(Foto) Izaberite savršenu večernju haljinu

haljina1807

Konačno ste pozvani na večernji izlazak, žurku ili vas čeka matursko veče, ali nemate šta da obučete? Kada birate večernju garderobu, obratite pažnju na sljedeće detalje kako bi bile sigurne da odskačete u svakoj prilici...

1. Uvijek analizirajte priliku.Koliko je formalan skup ne koji se spremate? Ukoliko idete na veoma šik večeru, zadovoljite se konvencionalnijim krojem i izbjegavajte haljinu koja pada iznad koljena. Za opušteniju atmosferu, moderni krojevi koji pokazuju malo više kože su sasvim prihvatljivi, ali moraju ostati u granicama dobrog ukusa. Koktel haljina u konzervativnom stilu najčešće odgovara za obje prilike.

2. Izaberite savršenu boju.Pronađite koje boje najbolje ističu vaše kvalitete. Postoje mnogi Internet sajtovi koji daju savjete na osnovu nijansi boje kože, kose ili očiju. Takođe možete da se posavjetujete sa prijateljima (prijateljicama) ili rodbinom oko boje koja vam najbolje pristaje. Na primjer, ukoliko je nijansa vaše kože tamnija, uz tamnu kosu i oči, haljine boja dragog kamenja će izgledati božanstveno na vama (rubin, smaragd, safir, dijamant). Izaberite duboke, bogate ljubičaste, roza ili zlatne nijanse za vašu večernju haljinu. Ukoliko je vaša koža više boje slonovače ili svjetlija, izaberite formalnu večernju haljinu koja akcentira nijanse vaše kože. Kraljevski plava ili rezeda tonovi mogu valorizovati svijetlu kožu sa plavičastim tonovima, dok će ružičastim i rozlikastim kožama izvanredno pristajati tonovi breskve.

3. Uvijek vodite računa o materijalu. Potrošite malo više para za kupovinu kvalitetnih materijala i vaša večernja haljina će izgledati puno ljepše na vašem tijelu i u zainteresovanim pogledima. Takođe, izaberite materijal koji minimalizuje bilo koji problem i koji naglašava vaše oblike. Žersej i tkani materijali mogu da vas prikažu dosta masivnijim nego što jeste, u zavisnosti od stila. oni mogu i da prikažu haljinu više neobaveznom i nisu prikladni za formalne haljine.

4. Ne obazirite se na trenutnu modu. Ključ za dobru koktel haljinu koja će preživjeti mnoge izlaske je izbor stila, kroja i boje koje će prikazati u najboljem svetlu vašu figuru, kvalitete i nijanse kože. Carska raskošnost i A-oblik stilovi su zahvalni na većini figura, dok su stilovi balskih haljina isto tako dobri.

Unable to find the source directory (/home/banjaluk/public_html/images/stories/unutra/haljine/), please check if your source directory exists

(Luxlife)