BanjalukaLive

Tue04242018Odaberite jedno pero i saznajte kakva ste osoba

pero0707

Dobro pogledajte ovih šest slika. Na prvi pogleda možda izgledaju kao najobičnija perca, ali dopustite sebe da vas jedno od njih baš privuče. Upravo ono nosi poruku za vas.

1. Talentovana i odlučna

Ti si jedna direktna, iskrena osoba, sa jasnom orijentacijom ka uspjehu. Sa velikom odlučnošću i entuzijazmom ideš putem koji te vodi ka ostvarenju svojih snova i ciljeva, i generalno ostvariš sve što naumiš. Tvoj glavni izazov je da kontrolišeš frustracije i bes kada stvari ne ispadnu onako kako si očekivao. Moraš da razumiješ da je život savršen i da su njegovi planovi mnogo puta bolji od tvojih. Umjesto da gubiš energiju ljuteći se na ono što se desilo, bolje nastavi da radiš sa ljubavlju, posvećenosti i volji, vjerujući u svoj talenat.

2. Analitička i pronicljiva osoba

Kao inteligentna i metodična osoba, takođe si i veoma organizovana kada se radi o poslu, sa velikim interesovanjem za učenjem novih stvari svakog dana. Iako imaš dobre prijatelje i ljude koji te vole, ponekad bi bilo dobro da izdvojiš vrijeme samo za sebe, za svoje misli i ideje. Tvoj glavni izazov jeste da budeš tolerantniji i razumiješ da kada govoriš jezikom ljubavi, kada vidiš očima saosjećanja i kada slušaš ušima prihvatanja, tvoja veza sa ostalima će se primjetno poboljšati i tvoji dani će biti mnogo mirniji i srećniji.

3. Entuzijasta i kreativna osoba

Aktivan si, kreativan i zabavan. Živiš život sa entuzijazmom i uvijek se trudiš da vidiš dobru stranu. Takođe si ponekad veoma impulsivan, pa dopuštaš da odluke donosiš emocijama, a ne razumom. Glavni izazov ti je da naučiš da kontrolišeš naglost i da bolje upravljaš svojim obavezama. Moguće je da prihvataš mnoge obaveze, a zapravo bi trebalo da naučiš kako da kažeš “ne”. To će u mnogome olakšati tvoj život i takođe ćeš biti ispunjenija osoba, prenosi "Atma".

4. Ljubazna i harmonična osoba

Želiš mir i harmoniju u svom svijetu. Živiš u konstantnoj potrazi za mirom i blagostanjem, kako za tebe, tako i za ljude koje voliš. U nekim slučajevima, tuđe probleme doživljavaš kao svoje. Ovo zapravo nije dobro i upravo tu leži tvoj veliki izazov. Dati drugima podršku je divno, ali seti se da možeš da daš samo ono što imaš. Iz tog razloga počni od sebe. Ne možeš da daš mir ako je u tvom životu bura, ne možeš da daš sigurnost, ako je u tvom životu sumnja. Iz tog razloga, počni od sebe, fokusiraj se na sebe, ne zbog egoizma nego jer samo kada budeš jedna kompletna osoba, moći ćeš da inspirišeš i podržiš druge na jedan efektivan način.

5. Marljiva i senzibilna

Ti si jedna vesela, umjetnička, sa izraženom empatijom i kreativna osoba sa potrebom da više veruje u sebe, svoje talente u sve ono što može da učini. U šta veruješ to stvoriš, iz tog razloga je vjerovanje u sebe samu prvi korak kako bi postigao velike stvari u svom životu. Sjeti se da kada sumnjaš u svoju moć, daješ moć svojoj sumnji. Prisjeti se svih svojih talenata i vrlina i koračaj životom svaki dan čvrstim i sigurnim koracima.

6. Nezavisna i prefinjena

Važiš za sigurnu, elegantnu, samokritičnu i pre svega osobu vernu svojim principima. Voliš da živiš život na svoj način, radiš po svom ritmu i smeta ti kada se druge osobe miješaju u tvoje planove ili projekte, utičući na tvoju nezavisnost i tvoj način na koji radiš stvari. Tvoj glavni izazov jeste da bolje upravljaš resursima (vremenom i novcem). Odredi prioritete u svom životu i upravljaj resursima u skladu sa time. Na taj način ćeš imati više kontrole, više slobode i mnogo više mira u svom životu.