BanjalukaLive

Mon05212018Rakočević nikad bliži Zvezdi

rakocevic0708

Košarkaši Crvene zvezde prošli su testiranja pred početak priprema za novu sezonu i nastavljaju rad u Beogradu, pred odlazak na visinske pripreme. Igrački kadar je osvježen dovođenjem četiri nova igrača, dok će crveno-bijele, umjesto Svetislava Pešića, sa klupe predvoditi Milivoje Lazić.

Iz kluba je potvrđeno da krilni centar Sava Lešić ne trenira sa ostatkom prvog tima i da se očekuje da će napustiti klub. Iako još nije izvjesno, pretpostavlja se da će Lešić nastaviti karijeru u ukrajinskom Himiku.

Kada je u pitanju eventualni dolazak Igora Rakočevića, o kojem se dosta govori u košarkaškim krugovima, portparol Zvezde Jovo Karanović prenio je izjavu sportskog direktora Davora Ristovića.

- Pregovori sa Rakočevićem nisu prekidani. Istina je da je on nikad bliži Zvezdi, ali u slučaju da se nastave nagađanja o tome šta se dešava, mogao bi da bude i daleko. Mnogi bi voljeli da se Igorov dolazak u Zvezdu ne kompletira - prenosi Karanović izjavu Ristovića.

Iako je dolazak američkog centra Eltona Brauna najavljen za početak ove nedjelje, njegov dolazak u Beograd očekuje u četvrtak ili petak, odnosno prije odlaska tima na pripreme na Zlatiboru.

(Sportal)