BanjalukaLive

Tue04242018Švajcarska tehnologija stiže i kod nas

quid promo2404

„Perunis“, kompanija iz Švajcarske koja pruža usluge hiperlokalnog marketinga za maloprodaju, pokreće jedinstvenu platformu za hiperlokalni marketing „Quid“ i u Republici Srpskoj.

„Quid“ platforma angažuje i motiviše klijente da lično posjete prodavce i omogućava dostavljanje adaptivnih promocionih poruka, zavisnih od mjesta, profila i drugih karakteristika korisnika, koristeći funkcije pametnih mobilnih uređaja, pametnih telefona i tableta.

„`Quid` omogućava prodavcima i proizvođačima da putem pametnih telefona promovišu svoju prodaju koristeći marketinške instrumente kao što su pozivi na događaje, nagradne igre, kuponi, bonus kartice i drugo, dostavljajući ih istovremeno korisnicima i šireći ih putem drugih socijalnih mreža“, rekao je Zoran Trifković, jedan od vlasnika kompanije „Perunis“.

Prema njegovim riječima, male i velike kompanije mogu da direktno i u oba pravca komuniciraju sa klijentima dostavljajući im brzo informacije o najaktuelnijim ponudama.

„Ovakve marketinške instrumente su do skora mogle da koriste samo odabrane velike kompanije“, istakao je Trifković.

Za korisnike pametnih telefona „Quid“ je savjetnik za kupovinu i omogućava im da brzo i efikasno nađu najatraktivnije ponude u svojoj blizini.

„Quid“ aplikacija je besplatna i na raspolaganju je za sve popularne telefone /`Quid` za iOS i `Quid` za android/.

„Ono što je veoma važno jeste da potrošači, koristeći `Quid`, mogu da uštede prilikom kupovine razne vrste robe, a da švajcarsku tehnologija stiže u Srpsku“, rekao je Trifković.

Kompanija „Perunis“, osim u Srpskoj, uspješno je započela posao u Srbiji i cijeloj BiH gdje otvara nova zastupništva.