BanjalukaLive

Wed04252018Tragedija: Preminula i Nikolina Đedovac

klinicki bllive1906

Osamnaestogodišnja Nikolina Đedovac, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u kojoj su poginuli njeni roditelji i sestra, kada je njihov automobil passat udario voz na pružnom prijelazu u dobojskom naselju Grabovica, preminula je sinoć u banjalučkoj bolnici.

"Uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijent čiji su inicijali N.Đ, koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i u dubokoj komi, preminula je sinoć u 21.40 časova", saopšteno je iz UKC.

Supružnici Đedovac iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka, Nikolina, bila teško povrijeđena.

Kristina i Nikolina, učenice drugog, odnosno trećeg razreda medicinske škole, bile su na rođendanskoj zabavi u Doboju, gdje su roditelji automobilom došli po njih.

Oko tri sata ujutro, u automobil, kojim je upravljala Slavica naletio je teretni voz, koji je saobraćao na relaciji Omarska - Zenica, piše Faktor.ba.

Prema riječima dežurnog tužioca dobojskog Okružnog tužilaštva Neđe Đurića, nakon udara vozilo je odbačeno i voženo oko 300 metara od mjesta kontakta, gdje je zatečeno, a tijela su bila u vozilu. Prema prvim pokazateljima, uzrok nesreće je najvjerovatnije neopreoznost vozača

U Doboju je proglašen Dan žalosti zbog tragičnog stradanja porodice Đedovac.

Foto: Arhiva/BLLIVE