BanjalukaLive

Thu04262018Javite porodici ako ste vidjeli Dejana

dejan

Policija, rodbina i prijatelji već danima tragaju za Dejanom Tepićem (28) iz Trna kod Laktaša, koji je nestao 19. januara. Članovi porodice Tepić kažu da je Dejan tog dana između dva i četiri časa ujutru izašao iz kuće i da mu se od tada gubi svaki trag.

"Molimo sve koji imaju neku informaciju o Dejanu da se jave na telefone 051/584-705, 065/002-538, ili na besplatan broj 122. Dejan je visok oko 175 centimetara, a na sebi ima crne gležnjerice, crnu jaknu, tamno plavu trenerku, tamno sivu pletenu kapu, kao i naočare", rekli su u porodici Tepić, pišu "Večernje novosti".

Oni su pojasnili da kad su shvatili da je Dejan nestao, da su pretražili cijelu kuću i da nisu pronašli oproštajno pismo. Utvrdili su da je sa sobom ponio samo mobilni telefon i ličnu kartu.

"Zvali smo ga na telefon, ali je bio nedostupan. Pregledali smo njegovu sobu i sve je na svom mjestu. Dejan se nije ni nešto toplo obukao, a i novac koji je imao nije poneo sa sobom", kazali su u porodici Tepić.

Prema njihovim rečima, do sada od građana nisu dobili nikakve konkretne informacije koje bi im mogle pomoći u pronalasku Dejana.

"Jedan momak nam je javio da je video nekog sličnog njemu u Šušnjarima, kako ide kroz snijeg u šumu. Odmah smo otišli tamo i pregledali sve, ali nismo naišli ni na jedan trag koji bi upućivao na to da je Dejan bio tamo", rekli su u porodici Tepić.

Dodali su da je Dejan posljednjih dana bio malo depresivan, ali da ništa nije slutilo da bi mogao otići od kuće.