BanjalukaLive

Sun05202018Čovjek izboden na Severininom koncertu

sevka1908

Muškarac izboden oko tri sata ujutro u vodičkoj diskoteci Hacienda, prenose hrvatski mediji.

"Od svjedoka koji su sinoć bili u klubu saznali smo da je nastala prava panika. Odjednom se desetak čuvara strčalo prema VIP dijelu, a ljudi su se uspaničili, posebno s obzirom na nedavne nasilne ispade u Haciendi", kaže izvor Indexa.hr.

Lokalni portal Šibenik.in nezvanično saznaje da je riječ o nećaku Zorana Pripuza, poznatom javnosti kao jednom od optuženih iz "Zločinačke organizacije".

Njegov brat Petar, čiji je sin Ivan noćas izboden, poznat je kao uspješni preduzetnik koji nema veze s organizovanim kriminalom i vlasnik je kompanije C.I.O.S., specijalizovane za sakupljanje i preradu industrijskog otpada.

O napadnutom Ivanu Pripuzu pisalo se i ranije zbog saobraćajnih nesreća koje je izazvao u alkoholisanom stanju.

Nešto prije podneva stiglo je i sapštenje iz policije u kom je objavljeno da je "u jednom vodičkom klubu teško povrijeđen 32-godišnjak" i da se to dogodilo noćas nakon tri sata.

U Haciendi se istovremeno održavao Severinin koncert.

Noćas je u Haciendi nastupala Severina, a napad se očigledno dogodio tokom ili neposredno nakon gaže. Ona je nastupala od 1,45 do oko četiri sata ujutro.

Ovo je već drugi nasilni incident ove nedjelje u vodičkoj diskoteci. U srijedu pred zoru tamo je letjelo kamenje, ali i meci nakon koncerta Željka Samardžića.

(BLLIVE)