BanjalukaLive

Sun04222018Banjaluka: Uhapšen osumnjičeni za Medićevo ubistvo

mejddan

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka uhapsili su D. Mirjanića osumnjičenog da je jutros ubio Vesu Medića (24) ispred kluba "Excelence", bivšeg "Irish Pub-a", u banjalučkoj ulici Srđe Zlopogleđe, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka navode da pripadnici policije trenutno vrše kriminalističku obradu, nakon koje će osumnjičeni biti predat ovoj pravosudnoj instituciji.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je obdukciju, nakon koje će biti poznato više detalja o ovom događaju.

mejdan_ubistvo2

Veso Medić (1987), od ranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih djela, ubijen je rano jutros u banjalučkom naselju Obilićevo. Medić je zadobio ubodnu ranu nožem u stomak.

Prevezen je u banjalučku bolnicu, ali je preminuo neposredno nakon ovog slučaja.

U policiji i tužilaštvu zbog istrage još nisu saopštili više detalja, ni o izvršiocu ni motivima ovog ubistva.

Veso Medić je ranije više puta hapšen zbog pucnjave, tuča i nereda, pljačke...

Učestvovao je i u izvršenju krivičnih djela s još jednom policiji dobro poznatom osobom Slavišom Ćulumom.

Između ostalog, Medić je zajedno s Ćulumom učestvovao u premlaćivanju stražara Kazneno-popravnog zatvora Tunjice Darka Javorca 20. maja 2008.godine.

Bio je i učesnik slučaja izazivanja opšte opasnosti, prije tri godine u ''Old kafe'' u Banjoj Luci, kada je on i još jedna osoba ispalila više hitaca i time dovela u opasnost veći broj prisutnih u tom objektu.

(www.bllive.com, foto: BLLIVE)