Wed02212018Google oglasiBanjalukaLive portal
kao jedan od načina generisanja prihoda od marketinga koristi i Google Adsense servis.

Google Adsense je servis koji vlasnicima web stranica omogućava da generišu zaradu od svog sadržaja postavljanjem okvira sa reklamama, posjetiocima poznatijim kao Google oglasi.

Svako ko želi reklamirati određeni proizvod ili uslugu putem ovog servisa u mogućnosti je zakupiti reklamni prostor preko Google Adwords servisa.

Google Adsense istovremeno koriste milioni web stranica te svakodnevno milioni oglašivača dodaju nove oglase koji se prikazuju na tim stranicama.

Iako postoji opcija blokiranja neželjenih oglasa, BanjalukaLive zbog velikog broja svakodnevno dodanih oglasa preko Google Adwords servisa nije u mogućnosti adekvatno ažurirati listu neželjenih oglasa te postoji mogućnost da na našim stranicama budu prikazani oglasi koji nisu u skladu sa pravilima i načelima BanjalukaLive portala.

Stoga smo korisnicima omogućili da nas putem kontakt forme obavijeste o neprikladnim oglasima kako bismo iste što prije uklonili.

Više detalja o Google Adsense programu možete pogledati na stranici https://www.google.com/adsense/.Šta su to Google oglasi?


Tagovi:Google Adsense  Google Adwords  Google Adsense