BanjalukaLive

Sun05202018Srpkinju silovao Rus, policija joj rekla da "zaboravi"

hotelavala0508

R. R. (32) iz Aranđelovca, koja je radila kao krupije u kazinu hotela „Avala" u Budvi, dobila je otkaz nakon što je budvanskoj policiji prijavila da ju je silovao ruski državljanin E. B., inače suvlasnik kazina. Inspektori su žrtvi prethodno savjetovali da ne prijavljuje napasnika i da zaboravi šta joj se desilo.

Prema pisanju podgoričkog „Dana", R. R. je napastvovana prije mjesec dana, ali je od tada konstantno dobijala prijetnje od E. B., zbog čega se dugo premišljala da li da podnese prijavu. Kada je prije četiri dana to konačno uradila, policija najprije nije željela da primi prijavu, savjetujući sve vrijeme R. R. da ne prijavljuje napasnika. Kada je iz trećeg pokušaja njena izjava konačno prihvaćena, uslijedio je novi šok jer je ostala bez posla u kazinu „Avala".

- On je upao kroz terasu mog stana dok sam spavala. Pošto je bila velika vrućina terasa je bila otvorena, tako da ga nisam čula kad je ušao u sobu - rekla je R. R., dodavši da ju je zatim napao uz prijetnje da će je ubiti ako ikome ispriča šta se desilo.

Ona je dugo razmišljala da li sve da prijavi policiji, s obzirom na to da nije iz Crne Gore, da kod kuće u Srbiji ima maloljetno dijete, kao i da je E. B. poznat policiji kao problematičan tip, koji nekoliko godina živi u Budvi i kome policija „ne može ništa".

- Znam da sam pogriješila što nisam sve odmah prijavila, ali sam bila uplašena zbog konstantnih prijetnji. I sada se bojim za svoj život - rekla je R. R.

(Press)