BanjalukaLive

Thu04262018Seks skandal: Prostitutka nudila usluge gimnazijalcima

prostitutka yay1202

U jeku političkih turbulencija nakon tijesnog rezultata na nedavnim parlamentarnim izborima, Crnu Goru potresa i skandal sasvim drugačijeg tipa. Naime, u dvorištu jedne podgoričke gimnazije odigrala se svojevrsna drama u kojoj je prostitutka navodno đacima nudila seksualne usluge.

Podgorički mediji objavili su da je neimenovana žena srednjih godina prije nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala s nekoliko učenika i nudila im seksualne usluge. Među zaposlenima u školi svi ćute i tvrde da nisu upoznati s ovim slučajem, ali je školska uprava sve prijavila policiji.

"Niti sam čuo, niti primijetio išta neobično u školi, niti zabrinutost među učenicima, a ne znam ni da je iko od roditelja reagovao zbog tako nečeg, prema tome ne znam da se išta slično dogodilo", rekao je jedan od profesora gimnazije Večernjim novostima.

Direktorica gimnazije Zoja Bojanić Lalović je kratko odgovorila:

"U dvorištu škole jedna žena je prišla našem učeniku i po izjavi učenika, neprimjereno s njim razgovarala. Učenik je to ispričao pedagoško-psihološkoj službi. Uz snimak koji su zabilježile naše kamere, prijavili smo slučaj Centru bezbjednosti", rekla je direktorica.

Inače, ovo nije prvi put da je gimnazija "Slobodan Škerović" u središtu pozornosti zbog skandala. Prije samo nekoliko mjeseci istu je školu uzdrmala snimka seksualnog odnosa između dvoje učenika prvog razreda u toaletu te škole, objavljenog na društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim informacijama, tada je iz škole isključen učenik koji je imao odnos s vršnjakinjom, ali je djevojčica nastavila školovanje. Snimak je nekoliko sati nakon objave izbrisan s mreže.

Foto: ilustracija/YAYimages