BanjalukaLive

Tue04242018Sahranjen sin Silvestera Stalonea

stalone_sejdz

Sin Silvestera Stalonea, Sejdž Stalone, sahranjen je juče u Los Anđelesu. Sahrani su prisustvovali članovi porodice i prijatelji, koji su tridesetšestogodišnjeg Sejdža opisali kao "emotivca koji je volio život".

Poznati glumac Silvester Stalone juče se oprostio od svog sina Sejdža, koji je prošle nedjelje pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Uzrok smrti biće utvrđen kada policija dobije rezultate toksikoloških testova.

- Nema većeg bola od onog koji osjeti roditelj kada izgubi dijete. Molim ljude da poštuju uspomenu na mog talentovanog sina i saosjećaju sa njegovom majkom Sašom. Sejdž je bio naše prvo dijete i centar našeg univerzuma. Molim vas, dozvolite mu da počiva u miru - naveo je Silvester Stalone u saopštenju povodom smrti mladog reditelja.

Bivša supruga popularnog "Rokija" zamolila je prisutne da umjesto kupovine cvijeća na sahrani daju prilog za organizaciju "Autism Speaks". Najmlađi sin nekadašnjeg bračnog para je autističan, prenosi "Usmagazine.com".

Iako su mediji prenijeli da je Sejdž često bio nervozan, njegovi prijatelji odbacuju mogućnost samoubistva.

- Bio je predivan čovjek koji je volio život, toliko emotivan da su ga mnoge stvari doticale - istakao je prijatelj preminulog, Stiven Vozniak.

(Blic)