BanjalukaLive

Thu04262018Manijak napastvovao dječake iz Beograda

sutomore2008

Šesnaestogodišnji Beograđanin zamalo je u Zagrađu kod Sutomora prije nekoliko dana bio žrtva silovanja izopačenog Podgoričanina A.Š. (37).

Uspio je srećom da pobjegne iz manijakovih kola i prijavi slučaj policiji. Ispostavilo se da je uhapšeni A.Š. i prošle godine napastvovao jednog drugog maloljetnika iz Beograda.

Šesnaestogošnjak iz Beograda je stopirao vraćajući se kući sa plaže u Zagradju kod Sutomora, a Podgoričanin A.Š. je stao da ga preveze.

Ne sluteći šta ga čeka maloljetnik je sjeo u automobil naizgled ljubaznog čovjeka. Ovaj je poslije nekoliko desetina metara skrenuo s puta i počeo da ga dodiruje po tijelu. ljubi, pokušavajući da mu strgne odjeću.

Dječak je nekako uspio da se istrgne iz ruku manijaka i da pobjegne. Ispričao je roditeljima šta mu se dogodilo, a oni su sa njim odmah pošli u policiju.

Dječak je u policiji ispričao da je i njegov drug iz Beograda prošlog ljeta, takođe stopirajući, u povratku sa plaže, doživio istovjetan susret sa manijakom.

Poslije nekoliko dana na putu se pojavilo vozilo iz opisa dvojice dječaka-"smart", a za volanom je je sjedio muškarac identičan opisu koji su dali- visok, našminkan, lijepo obučen i ljubazan.

Osumnjičeni je odmah priveden.

(Blic)