(Video) On ima najveći penis
 

BanjalukaLive

  • A Microsoft spokesperson told me that the policy toward use This OEM software by home PC builders hasn't changed, and that the documents I found and pointed readers to for years were "mistakes." Sorry, that doesn't cut it. When you publish information on your website, and when you create glossy handouts that you distribute to your partners for years, those represent your policy. You can't suddenly change that policy by deleting copies of the old documents and pretending they never existed. That shows an appalling lack of transparency, not to mention a lack of respect for customers.

Tue09272016(Video) On ima najveći penis

falkon1703

Džona Falkon, čovjek sa najdužim penisom na svijetu, ne želi da bude porno-zvijezda. On se nada da će naći posao kao običan glumac.

Ovaj četrdesetgodišnjak iz Njujorka živi san svakog muškarca. Njegov polni organ u erekciji dostiže nevjerovatnih 34 cm. Međutim, Džona je već čitavu deceniju nezaposlen, a u rešavanju tog problema nije mu pomogao ni dokumentarac koji je televizija HBO snimila o njemu.

„Nije mi zabavno da imam seks pred gomilom ljudi, a i niko me više ne bi shvatio ozbiljno,“ požalio se Falkon, kog prati trač da mu je otac legenda filmova za odrasle, Džon Holms.

Džona očigledno priželjkuje ozbiljan glumački posao. Statirao je u nekoliko filmova, i imao sporedne uloge u par serija, poput ’Sopranosa’. Međutim, Holivud ne prepoznaje njegov talenat, pošto su scenu koju je snimio sa Kim Katral u seriji ’Seks i grad’ isekli iz montaže.

Dim lights

(BLLIVE)