BanjalukaLive

Thu04262018Dajem milione da ponovo čujem "Ganse"!

gansi1808

Britanac koji je dobio milione na lutriji spreman da plati Ekslu i Slešu da se pomire.

Dvojica muzičara su rekli - nikad više zajedno na bini, ali Ejdrijan Bejford koji je na lutriji dobio 190 miliona evra nudi sve samo da ih opet vidi u "duetu", piše Mondo.

Bejford (41) kaže da je spreman, ukoliko Eksl i Sleš budu željeli da mu ispune želju, sav novac da samo da bi ponovo video "Ganse" u originalnom sastavu.

"Mislim da ću sada morati da poradim na tome da se ponovo okupe, mislim na originalnu postavu. Znate, ja sam baš fan i spreman sam na sve samo da opet zajedno nastupe", rekao je Ejdrian za "The Sun".

Od originalne postave benda koji se 1987. proslavio album "Appetite For Destruction" nije ostalo baš mnogo. Prvo je bend 1990. napustio bubnjar Stiven Adler, godinu dana kasnije i gitarista Izi Stradlin, zatim je pet godina kasnije otišao i legendarni Sleš, da bi bend 1997. napustio i basista Daf MekKagen.

Kasnije su se MekKagan i Stradlin pridružili novookupljenom sastavu benda u kojem je ostao pjevač Eksl, a ova postava "ojačana" za još nekoliko novih članova koje je domaća publika mogla da čuje i vidi i na ovogodišnjem EXIT festivalu, dok smo Sleša slušali sa Ozijem Ozbornom na festivalu Belgrade Calling.

(BLLIVE)