BanjalukaLive

Fri03272015

Back Zanimljivosti Brak Ognjena Kajganića prevara


Brak Ognjena Kajganića prevara

Bivši rukometaš i dalje uživa u statusu slobodnog momka budući da je ekskluzivno za „Blic" priznao da se nije vjenčao kako su mediji pisali početkom avgusta.

ognjenk

Ono što je još zanimljivije jeste da na fotografijama nije izvjesna Adriana Lola Karan, koju su mediji proklamovali u manekenku. Osim što je porekao glasine, Kajganić nije želio da otkrije nikakve detalje iz svog privatnog života.

- Nisam se oženio, a čak ni ime djevojke nije tačno. Mediji plasiraju razne gluposti, a osamdeset odsto informacija vezanih za mene su netačne. Ne bavim se takvim navodima, pa ni ne demantujem glasine, a nemam cilj da budem javna ličnost. Jedino o čemu sam htio da se piše je moja karijera, a nikako moj emotivni status i privatan život. Ljudi uvijek vjeruju u šta žele tako da bi demantiji bili suludi. I u "Survivor" sam ušao da ispitam sebe i svoje mogućnosti, a ne kao ostali - da budem popularan po njegovom završetku - rekao je Ognjen za Blic.

Kako su nam potvrdili Ognjenovi prijatelji, djevojka na fotografijama koje su objavili mediji jeste njegova djevojka ali da su fotografije koje su dospjele na novinske strane nastale na svadbi njihovih prijatelja. Isti izvor tvrdi da je Ognjen sa brinetom u dugoj nestabilnoj vezi i da je sa njom, navodno, svojevremeno varao Mariju Kilibardu. 

(Blic)

 

Demofest