BanjalukaLive

Fri05252018Matić o Vidiću i Murinju

alt

Nemanja Matić je zadužio opremu Mančester Junajteda i potpisao ugovor sa “crvenim đavolima” na 3+1 godinu.

Vezista reprezentacije Srbije pokušaće da ostavi trag u klubu sa Old Traforda. Od srpskih internacionalaca najbolji utisak u dresu Mančester junajteda ostavio je Nemanja Vidić, koji je nosio i kapitensku traku ovog velikog kluba.

"On je bio sjajan fudbaler, on je jedan od onih igrača na koje želim da se ugledam jer je imao fantastičnu karijeru. Kada sam prvi put pozvan u nacionalni tim on je bio jedan od kapitena i jedan od lidera. Tako da sjajno je biti u klubu u kojem je on ostavio toliki trag. Pokušaću da budem ponovim ono što je on uradio za klub. Znam da će biti teško, ali daću sve od sebe. Ne želim da me jednog dana pita: “Šta si tražio ovdje”. Zato želim da ga učinim srećnim", rekao je Matić.

Jedan od razloga Matićeve selidbe u Mančester je i Žoze Murinjo.

"Mančester Junajted je jedan od najvećih klubova na svijetu, a želio sam da ponovo radim sa Žozeom Murinjom. Kada imate njega za trenera i kada vas zove klub poput Junajteda onda nemate dilemu da li ćete prihvatiti poziv. Veoma sam srećan što ću ponovo raditi sa Murinjom. Prethodni put kada smo radili zajedno dosta sam napredovao, on je čovjek koji može da izvuče najbolje iz mene", dodao je novi fudbaler Mančester Junajteda, koji će nositi dres sa brojem 31.Izvor: BLLIVE/ Sportska centrala, Foto: Youtube printscreen