BanjalukaLive

Tue04242018Zbog premijere filma uveli neradni dan! (Video)

kabali youtube2307

Najpopularniji indijski glumac Rajinikant snimio je novi film "Kabali" čija premijera je najavljena za petak, što je bio sasvim dovoljan razlog da se tog dana u Indiji ne radi.

Većina poslodavaca na jugu Indije je zbog toga odobrila svojim radnicima slobodan dan kako bi mogli da pogledaju novo ostvarenje velikana indijske kinematografije.

U gradovima Bangalore i Čenaj vlada praznična afmosfera. Poslodavci su istakli da su odluke o slobodnom danu donijeli kako bi izbegli probleme na poslu, jer su i tokom prethodnih premijera Rajinikantovih filmova radnici odbijali da dođu na posao pod različitim izgovorima da su bolesni ili imaju neke velike porodične probleme.

Kompanija Er Azija je ovom prilikom organizovala čarter let iz Bangalora za Čenaj, a 200 najsrećnijih putnika će tokom leta imati priliku da gleda novi film "Kabali", dok će stjuardese služiti Rajinikantova omiljena jela. Većina hotela i restorana organizovala je specijalne programe prikazivanja novog filma, čija će premijera biti istovremeno u 12.000 bioskopskih dvorana.

Šivaji Rao Gaekvad, poznatiji kao Rajinikant (65), najpopularniji je glumac u Indiji i Aziji.

Do 23 godine radio je kao vozač autobusa, a potom je odlučio da se oproba u glumi. Do sada je igrao u više od 170 filmova. Najviše snima na tamilskom jeziku, jednom od zvaničnih jezika u Indiji.

Najpopularniji Rajinikantov film "Telufu" priča je o šefu mafije, a film je samo za pravo emitovanja na televizijama zaradio preko 30 miliona dolara.

Izvor: Alo.rs Foto: YouTube/ScreenShot