BanjalukaLive

Tue04242018Milena Dravić u invalidskim kolicima?

milenadravic youtube0609

Poznata glumica Milena Dravić, iako se dobro držala poslije smrti supruga Dragana Nikolića, posustala je i navodno je primijećena na aerodromu u Parizu u invalindskim kolicima, gdje joj je u svemu pomagala žena koja ju je pratila u stopu.

Milena je, navodno, potpuno zapustila svoje zdravstveno zdravlje nakon što je posljednjih godina vodila računa o Gaginoj bolesti pa ju je sada sve stiglo, piše beogradski "Kurir".

Iako, kao i uvijek, izgleda kao prava dama sa šeširom na glavi i elegantno obučena, Milena nije mogla normalno i lagano da se kreće.

"Žena koja je bila u njenoj pratnji zamolila je stjuardesu da invalidska kolica budu spremna čim avion sleti, kako bi glumica iz avionskog sjedišta sjela u njih. Svi članovi posade izašli su u susret Mileni, kao i putnici koji su strpljivo sačekali da bude smještena u kolicima. S njom je sve vrijeme bila njena prijateljica, koja je takođe bila u kolicima, a stjuardese su se potrudile da sa njima prođu čitavu carisku zonu. Članovi posade pomogli su Mileni i sa prtljagom jer nije bila u stanju da ga uzme sa trake", rekao je neimenovani izvor beogradskog lista.

"Milena u posljednje vrijeme ima problema sa kukovima i hodanjem. Iako može da se kreće, ona to radi teško zato su joj ljekari savjetovali da se što manje oslanja na noge. Ona je i na aerodromu samo ustala kako bi se prebacila iz jednog sjedišta u drugo, a i u tome su joj pomogli ljudi iz pratnje", rekao je izvor.

Bez obzira na zdravstvene probleme, glumica se trudi da ispoštuje unaprijed potpisane ugovore u vezi sa snimanjem, dok scene snima uglavnom u sjedećem položaju, zaključuje list.

Izvor: Kurir, Foto: YouTube/ScreenSHot