BanjalukaLive

Wed04252018Majkl Felps će glumiti Tarzana?

felps-tarzan1608

Američki plivač Majkl Felps, koji može da se pohvali titulom najtrofejnijeg olimpijca svih vremena, možda će naslijediti kožne gaćice svog prethodnika Džonija Vajsmilera koji je osim po medaljama za plivanje poznat i po filmskoj ulozi Tarzana.

Kako prenosi "The Sunday Times", Majkl Felps je glavni kandidat za ulogu Tarzana u novoj verziji koju će režirati Dejvid Jejts. Vlasnik čak 22 olimpijske medalje već je krenuo u pregovore sa produkcijskom kućom "Warner Bros.", ali potvrde ovih informacija ne dolaze ni sa jedne od strana.

Plivač Džoni Vajsmiler je tokom dvadesetih godina prošlog vijeka osvojio pet zlatnih olimpijskih medalja u plivanju i jednu bronzu u vaterpolu. Njegovu uspješnu karijeru u sportu, naslijedila je jednako uspješna u filmskoj industriji. Tokom svoje karijere, Vajsmiler je snimo čitav serijal filmova o kralju džungle - Tarzanu.

Felps je već ozbiljno "zagazio" u svijet šoubiza. Prvi njegov profesionalni "izlazak iz bazena" biće rijaliti-emisija "The Haney Project" u kojoj će uspješni plivač naučiti da igra golf.

Felpsov kolega iz američkog olimpijskog plivačkog tima - Rajan Lokti se, takođe, otisnuo u svijet televizije. On će gostovati u jednoj epizodi nove verzije serije "Beverli Hils" (90210).

(Nadlanu)