BanjalukaLive

Wed04252018Zaprosio koleginicu iz ansambla za vrijeme koncerta

prosidba_prijedor

U Pozorištu Prijedor sinoć je održan godišnji koncert Srpskog kulturno-umjetničkog društva "Dr Mladen Stojanović" koji će, osim nastupa najmlađih članova društva, muške i ženske pjevačke grupe, te tamburaškog orkestra, ostati upamćen i po jednoj prosidbi.

Dugogodišnji član Društva Saša Vrućinić zaprosio je svoju koleginicu iz ansambla Danu Janjić na sceni pred prepunom salom Prijedorčana koji su prisustvovali koncertu.

"U ovom kulturno-umjetničkom društvu igram od 1999. godine, Danu sam upoznao 2007. godine kada se ona priključila folklornoj sekciji i planula je ljubav koja traje do večeras, a nadam se da će trajati vječno", rekao je dvadesetšestogodišnji Saša.

On kaže da se na ovaj čin odlučio jer su već godinama zajedno i već neko vrijeme razmišljaju o zajedničkom životu.

"Najljepše od svega je to što je samo nekoliko ljudi znalo šta će se večeras dogoditi, a ni Dana nije znala da sam spremio prsten i da ću je javno zaprositi. Nijednog trenutka nisam sumnjao da će ona pristati i da ćemo se vjeriti na ovako jedinstven i neponovljiv način", rekao je Saša.

Dana kaže da nije ni sanjala da će joj se nešto ovako lijepo dogoditi.

"Ovo je bila bajka koju ne sanjam, nego živim i ujedno jedna lijepa poruka svim mladima da ne oklijevaju nego da se vole i svoju ljubav slobodno krunišu brakom, a sve ostalo će se samo složiti", rekla je dvadesetšestogodišnja Dana.

Ovo dvoje mladih veliko svadbeno veselje najavljuje za iduću godinu do kada će Dana završiti studije, a Saša nastojati da dođe do stalnog zaposlenja.

(Srna)