BanjalukaLive

Mon05212018IAESTE: Poziv studentima

studenti yay0207

IAESTE BIH (Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse) poziva sve zainteresovane studente da se učlane u organizaciju i postanu volonteri jedne od najvećih svjetskih studentskih organizacija.

Aplikacije su dostupne tokom čitave godine i možete ih pronaći na stranici www.iaeste.ba ili na Facebook stranici Iaeste BIH.

“Članstvom u našoj organizaciji stićeš mnoga iskustva koja će ti pomoći da se ostvariš kako na profesionalnom tako i na ličnom nivou. Steći ćeš mnoga znanja i prijateljstva koja će ti promijeniti život, ali svojim radom i ti ćeš pomoći drugima. IAESTE postoji u preko 80 zemalja širom svijeta.

IAESTE BiH je osnovano u Banjaluci 1999. godine kao studentsko, nevladino, neprofitno i volontersko udruženje. Rezultat našeg rada i programa razmjene u proteklih trinaest godina je preko 473 naših studenata poslatih na obavljanje stručne prakse u inostranstvo i preko 407 stranih studenata koji su stručnu praksu obavljali u našim preduzećima i institucijama.

Kao organizacija koja radi na poboljšanju kvaliteta obrazovanja i samim tim kvalitetom života u našoj zajednici, želimo da skrenemo pažnju koliko je korisna stručna praksa tokom studiranja, ali koja je u velikom broju zanemarena na našim fakultetima. Pored organizovanja praksi, IAESTE članovi se na svakodnevnom nivou usavršavaju na raznim poljima (administracija, marketing, pisanje projekata…) ali i njeguju jedinstven prijateljski duh organizacije koji svakom novom članu pruža mogućnost da se osjeća dijelom jedne velike porodice.

Za više informacija o načinu prijave i organizaciji možete nas posjetiti u kancelariji koja se nalazi u Studentskom centru “Nikola Tesla” (paviljon 1) ili nas kontaktirati putem telefona 051/235-055 i email adrese : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , navodi se u saopštenju udruženja IAESTE.

Foto: Ilustracija/YAYimages